影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

跳舞我覺得狄易達好過佢wo~
陳偉霆...比我感覺好扮野,好那型(女人型果隻)成日好似濃粉搽曬唇膏咁,又靠女人博見報

珍珠宮

陪月勳章

可能因為佢間唱片公司啦... 知佢係邊個但一d 都唔like 佢

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

男爵府

話去學跳舞, 返嚟個樣又有D唔同, 都唔知阿Sa係唔係雙眼有問題, d咁嘅"偽人"佢都意.

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我成日覺得佢同亞sa係夾新聞

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

自從佢同阿sa拍拖後, 我覺得佢成日擺阿sa做宣傳囉...mouth:

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

大約年幾兩年前, 佢仲未出名未拎咩新人獎, 果陣成日joey接受訪問都會見到佢攝o係隔離, 我都未知佢個名, 我老公就已經叫佢做攝石人, 估唔到至今佢都仍然靠痴靠攝先有新聞, 都真係幾悲哀~一係轉行算把啦

大宅

醒目開學勳章 陪月勳章

YES, 真係點谷都紅唔起GA LA佢!! 只有新地會話佢紅GA 者.....

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

雪到乾枯哂,現在表面努力!!

男爵府

除左阿SA男友

仲有個身份: BABY"前"男友

遲D5知又會係邊個既"男友"

子爵府

畀面勳章

原帖由 亞貴 於 11-1-25 12:38 發表
我成日覺得佢同亞sa係夾新聞

ME TOO

子爵府

我都唔鍾意佢, 亦都覺得佢同阿sa唔似真拍拖
上次喺某一頒獎典禮當眾同sa講"我愛你"
我聽到之後,一d都唔覺sweet, 感覺係造戲咁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

係呀...狄易達

原帖由 susi1024169 於 11-1-25 12:28 發表
跳舞我覺得狄易達好過佢wo~
陳偉霆...比我感覺好扮野,好那型(女人型果隻)成日好似濃粉搽曬唇膏咁,又靠女人博見報

珊瑚宮

環保接龍勳章

我覺得佢唔懶, 但份人好世界仔, 我唔鍾意...仲有佢整容的, 所以唔覺佢靚仔.
仲有, 笑佢果d係咪嫉妒呀...我唔覺得有咩好笑, "但我不知道鄧英敏是誰"一様, 唔知咪唔知囉, 有咩好笑啫.

大宅

原帖由 alphabetagamma 於 11-1-25 14:15 發表
我覺得佢唔懶, 但份人好世界仔, 我唔鍾意...仲有佢整容的, 所以唔覺佢靚仔.
仲有, 笑佢果d係咪嫉妒呀...我唔覺得有咩好笑, "但我不知道鄧英敏是誰"一様, 唔知咪唔知囉, 有咩好笑啫. ...

你都講得啱,這一句其實落在個個都得,例如"而我不知MANGOLEE是誰" 或"而我不知道alphabetagamma是誰"一樣,但問題是你和我會唔會好似痴人出名呢?
不喜勿插!

珊瑚宮

環保接龍勳章

無地方好插喎~
講真, 對陳偉霆我一無所知, 佢係咪靠痴我真係唔知...佢有咩歌我都唔知.... 所以見到這句說話並唔覺有咩好笑啫.

原帖由 mangolee 於 11-1-25 14:29 發表

你都講得啱,這一句其實落在個個都得,例如"而我不知MANGOLEE是誰" 或"而我不知道alphabetagamma是誰"一樣,但問題是你和我會唔會好似痴人出名呢?
不喜勿插! ...

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

本身個樣好地地.但整容整到好似人像咁..越整越肉酸...
都唔明仲乜要攪成咁...依D真係可以列入整容失敗個案..而家變左成個向佐咁....唉!

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

認識佢係因為佢整容, 之前個樣同依家真係分別好大

大宅

我都認為佢依家同向左好似!!!!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

而我不知墨魚媽是誰?
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

首頁

尾頁

跳至