夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 17# chunheima 的文章

我的情況跟你一樣, 到發生問題, 後悔已經太遲了.....當男人在老婆裏感受唔到愛的時候, 就會做出出軌事....就算是一個好好先生也會的....所以請姐妹們, 真的要與老公多點溝通, 令關係和諧.....不要再像我們傷心難了......

瑪瑙宮

我諗 probably 佢同我分開的原因係佢出家, 唔係電視.

原帖由 chunheima 於 11-2-17 23:07 發表
容許我以過來人身份插咀, 我坦然告訴你, 我c6有外遇, 但我都是最近才知. 我反省一下, 其實並不是一朝一夕的事. 我和他最初都是和你一樣一個對住電視, 一個對住電腦就一晚;互相爭電視看, 我自然覺得他要讓老婆, 日積 ...

大宅

我都係嘗試投其所好, 搵D共同嘅興趣.
估唔到咁多bk mummy 老公都係 hi fi 發熱友! 我老公都係, 咁我會同佢一齊聽。 知道佢好想要張稀有嘅黑膠, 就上網係外國拍賣網bid番嚟 etc. (衰到情人節嗰日寄到, 本來出街食飯, 知佢心思思想早D聽張碟, 終於甜品都唔食趕番屋企。 不過我冇所謂, 見到佢開心我都開心!)

樓主, 如果你老公鍾意行街市買餸煮飯, 不如你同佢一齊. 討論吓買咩煮咩都係生活情趣, 又有common topic.

首頁

尾頁

跳至