自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

一係改買有機雞翼囉~~

我而家食親都食有機雞, 除非出去食......以前超鐘意食雞, 差唔多餐餐食, 攪到生左兩次大水瘤, 要做兩次手術, 而家知驚

珍珠宮

虎到金來勳章

嘩!4歲女晚晚都食約6隻雞中亦...

4歲又真係好好胃口喎

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

一次半次都OK.....晚晚都食6隻

子爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章

中醫西醫都提唔好食雞.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

雞脾算唔算架, 我like整雞脾仔, 雞翼返而少。

男爵府

食嘉美雞有冇問題架??真係咩都唔食得啦

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

咁呢個小朋友又食得太過份

我囡都好中意食架,但我諗佢一星期加埋最多都唔過十隻既,有時可能無食添

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

其實而家d雞,牛,豬都係用激素養大, 等佢地快d大早d賣, 所以你發覺就算新鮮雞都冇雞味, 真係雞冇雞味, 魚冇魚味. 激素令人生瘤. 真係人類自食其果. 而家咩食物都好似冇益咁, 真係唔知可以食咩?

男爵府

回覆 1# 廷廷媽 的文章

既然係咁, 有冇咩食物可以令到d激素排出體外?

王國長老

王國長老

我而家一路食緊雞翼一路睇呢個topic.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

我地都好少吃雞
呢樣又唔好食,果樣又有問題 乜都唔洗食!
[img]http://www.fopix.net/d/1156209-2/P1011006.JPG[img]

大宅

好媽媽勳章

咁唔食咁多先

侯爵府

畀面勳章

之前已經聽人講過...所以依家都盡量少食!!
但係發覺依家樣樣嘢都話唔好,有咩有咩,都唔知食咩好?!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

都聽過...
但小朋友多數都中意食雞亦的

侯爵府

一日6隻又真係過份左gei~

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

晚晚都食6隻,又真係多咗d...

大宅

好媽媽勳章

雞翼係好好食. 我都好鍾意....
不過晚晚食就真係太多啦.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

你有無日日食6隻先?
唔好

原帖由 edea 於 11-2-17 13:23 發表
我而家一路食緊雞翼一路睇呢個topic.

子爵府

好媽媽勳章

我o係屋企真係冇煮雞翼, 最多一星期一次雞脾(全去皮)...

咁返婆婆公公屋企度會食雞翼, 一個月大約一次, 每次最多三至四隻...
我想要9999呀...

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

一日可以食到六隻, 真係超勁~~

首頁
12345...8

尾頁

跳至