論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔好諗住好忙,無人湊,等人黎之類理由,個工人咁搞法,對bb可以做成不可彌補既傷害,記得帶埋條片,同bb去醫院,即時係醫乙報警,條片可以比醫生睇下,方便佢地評估到bb有可能傷到既位置.

複式洋房

多謝咁多mami意見,今日已去報警,虐兒組亦已處理中,依家等緊驗傷

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

希望bb平安無事.
個死黑心印您一毫子都唔好賠比佢,佢要上勞處玩野,您有片係手,同佢死過.

男爵府

畀面勳章

原帖由 adriant 於 11-2-18 16:35 發表
多謝咁多mami意見,今日已去報警,虐兒組亦已處理中,依家等緊驗傷

希望bb無事,個印印都唔知係米変態ga!又咀又玩個bb!

等待驗證會員

原帖由 adriant 於 11-2-18 16:35 發表

如果印夠膽死告你, 可以PM我, 我可以教路, 我有經驗
千萬唔好賠錢比呢種賤人

男爵府

Good luck ! Good luck to your BB !

子爵府

請問你既針孔邊度買同埋几多錢吖?我都需要装。Tks!

PS. Hope your baby is well and the helper be punished for what she did!

男爵府

一個仙都唔好賠比個pk~~

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希望小朋友平安無事!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 2# chaklongma 的文章

agree.

複式洋房

原帖由 PonyMom 於 11-2-19 12:01 發表
請問你既針孔邊度買同埋几多錢吖?我都需要装。Tks!

PS. Hope your baby is well and the helper be punished for what she did!

鴨寮街,我買左隻細既,你鐘意擺邊都得,因為你拎上手都唔會知道呢舊係乜,2佰蚊到,再買張card就攪掂!!

子爵府

希望BB無事

記著對任何人都唔好提個「炒」
若佢上勞處開file,佢都無你乎

有時間,update 吓

侯爵府

好媽媽勳章

Is you BB OK now?
Can anyone help you to take care BB?
有時間,update 吓
[img align=right][/img]

侯爵府

畀面勳章

原帖由 adriant 於 11-2-20 00:03 發表

鴨寮街,我買左隻細既,你鐘意擺邊都得,因為你拎上手都唔會知道呢舊係乜,2佰蚊到,再買張card就攪掂!!

我一定同佢死過 !!!

別墅

可唔可以PM我,我都想買隻放係屋企.邊間鋪?鴨寮街邊一個地點?
原帖由 adriant 於 11-2-20 00:03 發表

大宅

樓主, $200幾真係好便, 我都好想買個看看工人做野的情況, 請問你可否告訴我是那間鋪? 唔該晒. 又或者可否影張相出來看看呢? 唔好意思, 在這個時候不應麻煩你, 但我要在2月內決定是否與工人續約, 想偷看她做野的程況才決定. 唔該晒

原帖由 焦糖 於 11-2-18 15:59 發表

想問樓主你個針孔攝錄機喺邊度買, 我都想裝個睇個印印. tks.

複式洋房

隻針孔眼我係起鴨寮街街尾一間專賣保安用品,ip cam同機頂盒的舖頭到買,舖頭名唔記得喇,隻眼仔個名係 zett x

複式洋房

多謝大家關心,折騰左兩日,bb已驗傷,報告無事,前日個粉皮放假,我check佢手袋,仲比我發現到佢偷左我本靚靚記事簿,我問佢呢本野點得黎,個pk仲話自己起邊度邊度買...我真係嬲到爆,我忍住,到佢夜晚翻黎,我同老公一齊審佢,跟住鬧爆佢,然後炒左佢lu~~

而家請左個鐘點ee幫我睇住bb,我可以安心去翻工喇!!

仲有我一個仙都無賠比佢,仲扣晒佢300蚊係賠償整爛我屋企d野,諗住出張轉機轉到亞媽都唔認得既機票比佢,暫時報告係咁多,我都唔知仲有無手尾跟,遲下再update 大家!!

男爵府

畀面勳章

仲有我一個仙都無賠比佢,仲扣晒佢300蚊係賠償整爛我屋企d野,諗住出張轉機轉到亞媽都唔認得既機票比佢-->

SUPPORT 鬧爆佢,然後炒左佢!法例仲要比機票,依d 衰人真係便宜左佢!

水晶宮

樓主做得好,首先好彩BB冇事;第二,讚你鬧爆隻衰野;第三,如果仲有咩要幫手記住出聲,我地BK mamies一定支持你!

原帖由 adriant 於 11-2-23 01:09 發表
多謝大家關心,折騰左兩日,bb已驗傷,報告無事,前日個粉皮放假,我check佢手袋,仲比我發現到佢偷左我本靚靚記事簿,我問佢呢本野點得黎,個pk仲話自己起邊度邊度買...我真係嬲到爆,我忍住,到佢夜晚翻黎,我同老公一齊審佢,跟住鬧爆佢,然 ...

首頁

尾頁

跳至