嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 TINMY 於 11-3-23 01:50 發表
你地有冇發覺呢排有個人, 成日叫人去有間野度睇, 仲POST埋個網址, 驚死人唔知間野係佢咁, 好搞笑

呢個反而冇為意wor..等我去搵下先

大宅

環保接龍勳章

係呀, post埋個網,不過個網冇product, 得個地址咋!

禁止訪問

好媽媽勳章

回覆 22# szekamama 的文章

侯爵府

叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

邊度有得睇?
點解你地一講就知係邊個咁勁GE?
原帖由 szekamama 於 11-3-23 10:28 發表
係呀, post埋個網,不過個網冇product, 得個地址咋!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我唔識分添...

伯爵府

樓主真係勁,唔講真係唔覺。以家唸返下,就明白點解有時討論內容,會有咁多回應俾版主del,原來係因為個d打手係到賣廣告。
其實咪話產品有打手呀!我覺得個d機構可能都有打手,例如讚下邊個人教得好呀!邊間機構教到個小朋友乜都識咁...相反唸,亦有好多同行互相之間可能唱衰對方,所以睇意見或回應,都要唸下,邊句真邊句假。

大宅

環保接龍勳章

bingo!
原帖由 smallsam 於 11-3-23 10:47 發表
我又留意下先....係咪上水果個?

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

奶粉有見過....係近排...奶粉好缺貨...先見到呢d人.......不過我就覺得尿片個d (1百幾拾)佢贊到天上有咁好....自己bb用過一包.....唔啱用都唔會再買啦~貴嘢就大家自己唔清楚先好試啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章

原帖由 mimichong 於 11-3-24 14:32 發表
奶粉有見過....係近排...奶粉好缺貨...先見到呢d人.......不過我就覺得尿片個d (1百幾拾)佢贊到天上有咁好....自己bb用過一包.....唔啱用都唔會再買啦~貴嘢就大家自己唔清楚先好試啦 ...

奶粉我都冇留意,不過如果係唔知咩牌子,或者外國牌子0既,我都唔會試,食落肚0既野都係小心D好

尿片我都覺得OK,唔好用都係幾十蚊0者,試下都無妨0既~ 其他貴野我就唔會隨便試喇

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章

回覆 30# k_family 的文章

侯爵府

叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

真係有佢地GE打手
可唔可以講下點解成日漏屎?
PS我指係舊裝..新裝...仲有無呢個問題呢?
原帖由 k_family 於 11-3-24 17:43 發表
Fxtti 近來真係好多打手, 有 d 仲 send private msg 黎, 好煩!

禁止訪問

好媽媽勳章

回覆 32# 戲如人生 的文章

大宅

咁噓噓樂都有朋友介紹比我用, 我本身用開日本片, 咁咪買包試下LAW, 都有漏尿呀, 同埋呀B有少少敏感, 不過我BB用過好多片都唔得, 成日都起粒粒, 所以先用日本片, 而家都唔知轉邊隻好

原帖由 smallsam 於 24-3-2011 23:35 發表
咁你有無用過噓噓樂呀? 我都係睇bk mame介紹(唔知係咪妹啦)買一包試, 但一試就真係愛上左佢...我b出名係尿都漏gar...但真係幾掂, 係1個2次"lan"野 (不過都係晚黑8點幾換完, 第朝10點起身先會漏) ...

禁止訪問

好媽媽勳章

回覆 34# TINMY 的文章

男爵府

工廈開倉都有打手

侯爵府

原帖由 smallsam 於 11-3-24 23:35 發表
咁你有無用過噓噓樂呀? 我都係睇bk mame介紹(唔知係咪妹啦)買一包試, 但一試就真係愛上左佢...我b出名係尿都漏gar...但真係幾掂, 係1個2次"lan"野 (不過都係晚黑8點幾換完, 第朝10點起身先會漏) ...
我用完FXTTI咪就係改左用佢LAW
好OK呀...兩次人奶屎都無漏出黎
開心到我
之前用FXTTI日日提心吊膽咁mouth:
不過佢轉左新PACKING..
我有需要有機會睇價錢再決定買唔買佢
講真,, 同一間公司
我覺得PETPXT抵D...
起碼就算漏屎都係大腿位
點到即止先嘛

侯爵府

試下買PETPXT LAW
好鬼平
有時平野可能仲好
即管試下LAW
果時NB
我買左P牌..FXTTI..PETPXT..H牌(試用裝)黎用
家陣S SIZE就用就噓噓X 同P牌
好好彩...全部都無事(TOUCHWOOD先 )

原帖由 TINMY 於 11-3-25 02:25 發表
咁噓噓樂都有朋友介紹比我用, 我本身用開日本片, 咁咪買包試下LAW, 都有漏尿呀, 同埋呀B有少少敏感, 不過我BB用過好多片都唔得, 成日都起粒粒, 所以先用日本片, 而家都唔知轉邊隻好

...

侯爵府

其實係咪真係隻隻試哂?
萬0牌有無試? 唔知屈記有無自家出喇
我成日諗...
可能D MAMA想BB用好野
話敏感...其實只試左幾隻大牌就算
原帖由 smallsam 於 11-3-25 09:22 發表
TINMY, 如果你B試過好多片都敏感, ONLY日本片得, 咁可能同我FD個B一樣...佢ONLY用到大王同MERRIES...

禁止訪問

好媽媽勳章

回覆 38# 戲如人生 的文章

首頁

尾頁

跳至