心聲留言

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 阿囡要死lu

o甘你有無著戒袍呀!你學下博明憲,整個超渡會,

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 阿囡死左lu

禁止訪問

大宅

-.-a 唔好玩啦....唔該.

爽身粉 寫道:
o甘你有無著戒袍呀!你學下博明憲,整個超渡會,

大宅

謝謝你.. 我d仔女, 絕對唔係玩具, 亦都唔會用黎做魚生! 佢地係有血有肉, 係我最愛的子女. 我日日同佢地傾計. 因為我唔可能同佢地玩, 我只可能遠觀, 近觀佢地都會唔鐘意. 有時佢地會發下脾氣, 玩跳水嚇我. :-( 佢地都好醒目, 又好可愛. 我點解唔可以當佢地係仔女喎.

有一次, 我其中一個女兒, 給一個衰魚公, 吸了眼珠, 我真係喊左出黎, 見到佢做乜眼紅紅, 再睇真d, 完來無左眼珠, 我當場哭了. ..那隻衰魚公, 當然俾我捉左出黎, 送番俾個佢個原主人啦.

這裡係心聲留言. 我都係留下我的心聲. 唔該, 大家, 唔鐘意咪唔好睇, 或唔好留messages law. 做乜要話我嚇到你地ar!! 我唔可以發表一下咩! 有d人真係好無同情心, 當我開玩笑! 那是生物, 他都係生命無take two ga!!!

熱情火火 寫道:
christy,

我有寵物, 我都當佢地係仔女, 亦知妳好傷心, 比著係我都會!!

但對於冇養寵物既人來講, 佢地只係一件玩具, 或者係食得既食物, 如果妳個topic係開在寵物趣談, 一定冇人會入來叫妳改topic!!!

希望妳唔好太傷心la!!!

大宅

christylai:

緣起緣滅, 是個必然的定律, 妳太傷心會做成她對妳的眷戀, 多頌聖號廻向給她.......

大宅

學姐,
我有ga la. 一會多諗一下.

小孩子的天空 寫道:
christylai:

緣起緣滅, 是個必然的定律, 妳太傷心會做成她對妳的眷戀, 多頌聖號廻向給她.......

等待驗證會員

肥嘟媽 寫道:
原來係條魚
嚇死! :tongue: :tongue:

咪係............... :tongue: :tongue:

侯爵府

Amybeauty 寫道:
可以改題目嗎

agree

大宅

:-( :-( :-(

別墅

肥嘟媽 寫道:
原來係條魚

伯爵府

我都係, 唔好搵尼d野呢玩, 年紀大, 唔嚇得

winnie_218 寫道:
俾你嚇死呀, 原來係條魚
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

大宅

twingirls 寫道:
[quote]
肥嘟媽 寫道:
原來係條魚

咪係............... :tongue: :tongue: [/quote]
俾你嚇死啦。

大宅

christylai 寫道:
:-( 小女魚的確係我阿囡, 做乜要我改topic name...?!

人地唔唔可以當小女魚係女咩?! 佢陪左我一年有多啦, 唔多唔少都有感情ga la... :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

未入此topic,係正常人都以為講緊人啦。唔該你改名啦。

侯爵府

嚇死.............

複式洋房

節哀順變!

大宅

我諗你未做過人父母,真係唔明,咁會嚇死人

大宅

:-( 唔好玩啦..阿正常人. 我今日心情先好番d. 我昨晚真係心情好差. 你唔鐘意, 咪唔好睇. 唔該. 我都係流下心聲吧.

lokyimybaby 寫道:
未入此topic,係正常人都以為講緊人啦。唔該你改名啦。

複式洋房

留心聲都要留清楚d吖,呢個係親子網,係比各位媽咪文流心聲
既地方,大家傾既都係同仔女有關既問題,你個tp寫成甘,係正
常人都以為係講既人啦,我都比你個tp嚇死下,下次請寫清楚
係魚唔係人啦~~~~
我女兒今年8月23日3year了,她是我第一個女兒, 希望可以在這裡同大家分享湊女兒心得~~~!! :-) :-D

大宅

唔好老屈wor!!! 我幾時講過係人呀? 你邊隻眼睇到ar, 唔該唔好玩啦.

親子網就只係俾做人阿媽入黎? 唔好玩啦! 唔該! bk有講過只係俾做左人老母ga 入黎咩?! 你知唔知你咁講, 得罪好多未做人媽咪, 未有老公, 未有男朋友, 或永不會有bb 的 太太呀!!!!!!!!!!!!!!!!!

我都講左啦, 唔鐘意咪唔好入黎睇law....唉. 阿正常人.
emilylo0207 寫道:
留心聲都要留清楚d吖,呢個係親子網,係比各位媽咪文流心聲
既地方,大家傾既都係同仔女有關既問題,你個tp寫成甘,係正
常人都以為係講既人啦,我都比你個tp嚇死下,下次請寫清楚
係魚唔係人啦~~~~

首頁

尾頁

跳至