自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Kuri 發表於 11-4-15 06:22
其實係唔係皮膚特別敏感至要用呢D機呀

我初頭都想買,但又覺得呢D機好貴,又無咁多地方放多 ...

我有主婦手好多年,呢幾個月黎晚晚訓教時,對手好痕,痕到醒左訓唔到,睇極醫生都唔好,上星期抽血做皮膚敏感測試,報告話我對4樣野敏感,塵蹣係其中一樣,琴晚吸完床褥,被,枕頭之後,好神奇~琴晚對手冇痕過

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我有興趣買呀, 請問係咪百老X同豐X果D就有得賣o架喇?? 我o岩o岩要買吸塵機, 仲考慮緊買Electrolux果隻直位式充電o既好唔好, 但見到你地講有得吸埋塵蹣就真係好吸引呀, 因為我同阿囡都係鼻敏感人士

珍珠宮

ankle 發表於 11-4-14 16:56
水瀘0個0的ok, 我用osxx~

Yes! 我都係用osxx架~
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

男爵府

塵蟎理應係肉眼睇唔到,blog內白色既野其實係咪人體身上既皮莦 ?

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

子爵府

畀面勳章

我想問: 唔駛塵袋的吸塵機,倒塵的時候咪會周圍都係?
靖直樂天名聲留, 朗月高照映楊柳

琥珀宮

蘇樂B 發表於 11-4-15 11:33
我有興趣買呀, 請問係咪百老X同豐X果D就有得賣o架喇?? 我o岩o岩要買吸塵機, 仲考慮緊買Electrolux果隻直位 ...

豐X有得買,百老x唔見有

琥珀宮

maisyraymond 發表於 11-4-15 13:08
我想問: 唔駛塵袋的吸塵機,倒塵的時候咪會周圍都係?

我之前個部都係用環保塵袋(用完再用),都係咁倒,要放低D小心倒就ok

首頁

尾頁

跳至