在職全職

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

無掛住以前返工嘅日子, 可能真係忙到顛, 超辛苦, 但有D掛住可以有糧出, 鍾意點駛就點駛囉.

男爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

我都有D呀, 但都係在表面野, 扮靚化妝個D

我個仔依家16個月了, 過左一歲我出街開始都有少少化妝, 著靚D, 咁自己心情都靚D呀!

別墅

有d啦, 可以扮靚靚返工lor. 不過點都係ftm既生活好d, 我最怕有壓力同受氣.

別墅

無做野都年半有多, 都有掛住以前公司d野, 亞仔4歲我先自己住職湊返, 以前返工日日都要ot, 完全無時間陪亞仔(亞仔成日都話要等埋我返黎先瞓, 有時早返, 佢會企定o係門口等我), 每日祗係得半個鐘, 仲要係湊佢俾姑奶之後就要返工, 日日趕頭趕命, 搬左屋先自己湊返, 亞仔又鍾意我湊佢, 無辦法, 過多半年, 又要重頭開始過....

複式洋房

暫時無,因為返工實在很勞氣兼無滿足感,不過就開始有D悶,尤其是下雨天,不能帶BB去公園的日子

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆 camomile00 的帖子

都有架!我想等囡囡讀k1就返工但c6又不比,之前返工司探同事都叫我返來做,但當時囡囡太細又放心不落,又無人帶.

禁止訪問

別墅

i miss the working day too, specially month end (salary day)...but also enjoy my time with my babies

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一D都唔掛住喎, 無諗過會出返去做工

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

以前.........
返工放工瞓覺...瞓醒返工放工瞓覺...放假...瞓死...跟住又返工放工瞓覺...好刻板好可憐呀~

大宅

hyogacom 發表於 11-5-1 00:29
有!!!仲係勁掛住果隻!!!!!!
我覺得自已性格唔岩全職湊仔,好易燥底,不過可借冇計,無人幫手湊 ...

me 2,我可以搵人湊,但因為個女容易有情緒問題,所以都係自己湊,但我都唔知好定唔好,因為輪到我情緒易出事,唉.............
但係好多人都覺呀女開心咗

首頁

尾頁

跳至