自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

想問下,佢媽又有左,大6唔係只可生1個咩?

大宅

畀面勳章

Ednice 發表於 11-5-18 19:27
想問下,佢媽又有左,大6唔係只可生1個咩?

所以而家咪做SHOW加BOOK位:;pppp:

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

死蝗蟲

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

想佢減肥,首先係係佢父母到落藥先,佢父母唔亂比d垃圾個仔食,個仔又點會咁肥呀,睇佢尼左香港咁多日,食足咁多日.一睇就知佢係過份吸收卡路里,而唔係有病啦.,醫物鬼,晒時間,

[img]http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=212624&do=album&picid=839365[/img]

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

七個月大開始轉食米飯,份量正常,「佢晚飯食半斤魚、六至七塊雞件、幾碗米飯」。

吓,咁都叫正常,咁我個仔同女真係好唔正常,佢兩個夾埋食一日都冇佢咁多喎.
[img]http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=212624&do=album&picid=839365[/img]

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

大家唔好再話個細路啦!其實個小朋友只得四歲,只怪佢父母太暱愛!!

大宅

畀面勳章

依家夾硬幫佢減到又點? 遲D又比佢食返肥個人! side 氣!!

大宅

怪物.. 連佢老豆老母都話佢食量"正常"的話..... 相信冇人可以幫到佢!!
哩pat脂肪快d走啦!! 咪阻住個兒科床位!!

首頁

尾頁

跳至