自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 +4熱血勳章

our clubhouse won't allow kids over 5 yrs old or 1M height to enter opposite sex washroom!

winner128  我屋企個CLUBHOUSE 3 歲都唔俾入喇~  發表於 11-6-20 16:19

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

8歲都好大個啦
應該都知醜 仲跟阿媽入

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

8歲咁大個, 梗係唔得啦, 我見有d私人會所更衣室, 寫明高於一米係唔可以入架

大宅

八歲太大了,都唔應該入女廁啦。

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我個大仔5歲半, 佢生得高大, 如果得我帶佢出街, 我最多同佢去殘廁咋.

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我囝囝5歲開始已經自己去洗水間, 就算便便都係自已攪, 回家後再洗白白.

公爵府

其實不同地方有不同規定,就算泳池都是8歲或以下可以入異性更衣室.根本法例上,8歲小朋友殺人都唔會有刑事撿控,入異性洗手間好小事.
講真,女toilet,一格格,大人無損失,唔好太介意.反而女仔入男toilet就好大問題,大人同小朋友都唔好.

cotychan  雙重標準?!  發表於 11-6-20 18:22

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

8歲好大個啦

大宅

clementbaby 發表於 11-6-20 02:41
我細仔(5yrs)都唔肯跟我入女廁la
有時哥哥係度都放心d
得我同佢就要企係男廁出面等佢

係!戀童辟/gay變態佬就係看準e個年紀.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

8歲好大啦

伯爵府

畀面勳章

大左d wor.我覺得唔好入好d

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

曾經見過一個8~9歲男童, 在公共泳池的女更衣室內, 正面望住個胸部已經發緊育的女仔換衫,
後來女仔嘅媽咪好嬲問: 你睇夠未? 信唔信我叫人拉你?
都唔明點解可以自出自入? 可能管理員覺得佢係細路

LINGLING333888  點解個女仔唔去房換呀???  發表於 11-6-22 00:39

侯爵府

冬日勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

:wave: :wave: :wave:

男爵府

開心吸收勳章

8歲咁大個仔,都應該識say no啦...個名媽又使唔使咁緊張呀...8歲仲要帶埋去廁所~~

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

8歲咁大個仔唔應該入,我亞女3歲都唔肯跟爸爸入男廁。
我有2個寶貝女,大女任何牌子既奶粉都飲,細女飲雅培3號,有1仔1女八哥狗。

大宅

我個仔今年11月才8yearold,佢都吾入女廁,有時爸爸不在我都在男廁門口等!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

原來是有指引, 界線係5歲.
囝囝小一已經唔跟我入女洗手間啦. 宜家先知好過唔知.

公爵府

畀面勳章

joyjoyma 發表於 11-6-20 12:50
係!戀童辟/gay變態佬就係看準e個年紀.

我都係怕有變態佬, 真係會厚面皮到個仔小一再諗點好
之前係bk呢到見過一位媽咪post, 佢個仔好似7歲, 就比個仔識下自己去公廁, 佢同先生就係門口等, 個仔喊住出黎話比人摸patpat...

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

:;pppp:

大宅

noodles9112002 發表於 11-6-20 14:42
我都係怕有變態佬, 真係會厚面皮到個仔小一再諗點好
之前係bk呢到見過一位媽咪post, 佢個仔好似7歲, 就比 ...

公廁好危險!!!!莫講7,8歲. 12,3歲男仔都比人xx,聽唔少!

好想大家包容些,唔想咁多慘劇發生.

LINGLING333888  係呀  發表於 11-6-22 00:40

首頁

尾頁

跳至