自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

引用:Quote:cheung0314++你二個女幾大呀,+你問下

原帖由 dj.hkhk 於 11-06-21 發表
唉 我兩個女又係好細 4歲同2歲... 大吉利是有咩唔好野發生,佢識講見官都未必算數... 但so far 佢地係話 ...
唔攪佢地,但俾4仔佢地睇
如何?你諗過喇,我係你就炒,
唔好傷害到仔女先至後悔。

mrshoho  agree!!!!  發表於 11-6-21 10:51

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

教識囡囡保護自己先

個工人我諗樓主幾滿意佢工作表現,加以觀察
最好搵專業人士同佢傾下計,試下有無問題先

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我會換工人囉
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

dj.hkhk 發表於 11-6-21 01:13
而家睇,佢對小朋友好好的...

但佢周街睇核突野,同埋係手機,我會驚係咪自拍?

咁要揾陳奐人 換工人

前面是絕路~希望在轉角

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

如果係我, 我真係會好擔心 ... 唔知佢邊日睇到走火入魔, 走去搞小朋友

伯爵府

醒目開學勳章

你唔worry都唔駛上BK問意見啦.... 擔心就最好換人.
如果我係你,我一定換,一諗到佢同個女澡涼就心寒....

dj.hkhk  係呀 好擔心。但好彩我自己同佢地沖涼。  發表於 11-6-21 13:53

男爵府

D工人係幾變態架..!如果你又見到有咁嘅情況,心理上會好大壓力架...!小朋友仲咁細...!你問個工人,佢地唔會講老實話...!同埋佢地做戲好叻,如果擔心,就換人啦!BUT講真,佢咁好彩比你見到,其實好多姐姐都好睇4仔,無論佢地係咪TB, LES or 者係正當有男朋友...佢地根本就興ED野!不過叫做佢地D老板冇發現啫,D老板咪心安理得D LAW...!

伯爵府

好媽媽勳章

好明白樓主心情,
姐姐湊小朋友好, 好難得
如果換,
小朋友又要由頭適應,
又唔知下一個好唔好
但見到佢呢d行為, 又真係好驚!!
不過如果係我,
我會換!

別墅

僱主面前都忍唔住睇,我諗佢對呢家野“好大癮”,唔知會唔會對小朋友心邪呢?

lailaiha  佢見唔到僱主的,不過公眾地方都睇就真係。。。  發表於 11-6-21 18:23
dj.hkhk  唔好呱...  發表於 11-6-21 13:42

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

會好擔心!
使唔使諗下轉過個?

公爵府

好媽媽勳章

一定唔搏
問題唔係佢睇4仔/甜野
而係在公眾地方都照做
即係, 佢嘅道德觀好有問題
(雖說請個家傭, 唔係要求聖女貞德, 但大眾認同的道德界線, 佢都唔當一回事, 我相信佢份人一係自我到冇朋友, 一係性沉溺)
唔好比兩個女冒險啦......

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

ellawyc 發表於 11-6-21 05:17
一定唔搏
問題唔係佢睇4仔/甜野
而係在公眾地方都照做
係呀係呀。
你講出重點。

THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

大宅

比著我, 我會扮唔知, 跟住搵第二 d 藉口炒左佢 !

dj.hkhk  thanks!  發表於 11-6-21 13:52
:sm: Auntie_Winnie

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

ms.aeroplane 發表於 11-6-21 04:47
D工人係幾變態架..!如果你又見到有咁嘅情況,心理上會好大壓力架...!小朋友仲咁細...!你問個工人,佢地唔會講 ...

講真佢收埋做乜,我見唔到唔會亂諗佢的。
佢都有個仔,唔通我當佢唔識呢d嘢咩

但正如ellawyc 講,
佢公眾地方周街拎出嚟睇係問題,

果度都會有細路嘛,
我睇到人哋都會睇到
係咪佢覺得人地細路睇到無所謂?
咁我會好困擾...
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

快d換工人!

子爵府

畀面勳章

我都覺得好大問題, 正常人都唔會當街睇依d野..
你仲要話係4仔tim喎...

我覺得工人姐姐道德觀念出左問題..真係唔好駁..
你諗下你2個囡囡都咁細...就算比佢侵犯左...都未必識講...
touchwood..宜家請佢走, 可能要比機票..
但都發生事上黎... 囡囡既心理醫生費用也不少呀..

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請外傭實在太多問題要suffer了.

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

去agent公司問下點好..
ToBy GiNNy VinCent

侯爵府

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

dj.hkhk 發表於 11-6-21 01:34
佢去街會著靚d,但佢唔係TB打扮,又唔會太濃妝艷抹。
佢本身算好樣的。未夠30歲。

有時未必睇得出. 可能佢係"女朋友"角色呢 .都係小心d好.
教小朋知邊d部位唔可以比人掂. 姐姐都唔得. 有咩事要同媽咪講.
如可以最好自己幫小朋友沖涼.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

換工人

首頁

尾頁

跳至