自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

icoico 發表於 11-9-14 12:42
我小朋友做健康檢查發現視力有問題, 排期排到下年中先有得驗眼, 問過出面D眼鏡店, 話8歲以下做唔到驗眼, 請 ...
我帶左囝囝去盲人協會驗,$140~我囝驗左出黎散光2百幾度,視光c建議我同佢定時覆診,我覺得好細心,好專業~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

回覆:kcpak 的帖子

香港盲人輔導會

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

polyvision 頭一次收$400-, 之後覆診收$200

男爵府

回覆 回覆:icoico的帖子

理大護眼

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

引用:polyvision+頭一次收$400-,+之後覆診收$200

原帖由 garfield_pooh 於 11-09-15 發表
polyvision 頭一次收$400-, 之後覆診收$200
我個仔一切正常,不過收500嘅?

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:驗眼----請問8歲以下可以去邊驗眼??

健康院建議理大及盲人輔導會

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

rolandbb 發表於 11-9-14 16:20
我兩個小朋友都响呢度定期驗眼, 半年一次.
好似大約 $140-$150.-因為加咗價.
電話預約要一個月前打去問, 星期六d期比較緊張. 若果你可以親身去預約就會快d, 睇咗第一次之後, 俾$50.- 按金預約半年後的覆診日期.

伯爵府

好媽媽勳章

kcpak 發表於 11-9-15 00:11
我帶左囝囝去盲人協會驗,$140~我囝驗左出黎散光2百幾度,視光c建議我同佢定時覆診,我覺得好細心,好專業~ ...

可否給我詳細資料, 例如電話, 地址等, 因我想帶囡囡去驗眼, thanks.

男爵府

因為囡囡2歲半,佢應該有近視ga,但我5月打去理大book,到依家仲等緊,次次問親佢地,都話要等,有無人去理大,都好似我咁等咁耐,

大宅

唔該晒咁多位提供資料, 但請問理大 同 理大polyvision有無關係?

水晶宮

yin2002 發表於 11-9-15 09:49
可否給我詳細資料, 例如電話, 地址等, 因我想帶囡囡去驗眼, thanks.
總會眼科中心

地址:九龍深水埗南昌街248號新總部大樓一樓

電話:2778 1772
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

引用:去Polyvision Www.polyvision.com.hk +

原帖由 Peababylau 於 11-09-14 發表
去Polyvision

Www.polyvision.com.hk
Poluvision好細心但比較貴,理工大學平少少,booking好多所以要預早book

首頁

尾頁

跳至