論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

15000都肯比, 禮賢下士, 我係工人都鬆毛鬆亦啦~
我點都唔會咁做, 佢肯返就返!
佢應負擔嘅cost, 請佢自負.
容乜易你比埋錢佢黎香港做踏腳石!

子爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章

千期唔好俾,唔駛咁多錢架,我之前都係 direct hire ,大概$5,000 度,不過,你真係要諗清楚先呀,你 direct hire 佢返黎,重要係你要求佢返,佢真係會好鬆毛鬆冀架,我嗰個係佢自己知道我要揾人,自己要求返黎架咋,但係,佢都好似覺得我好重視佢咁,跟我一日一小吵,三日一大吵咁,又懶。又cheat money,冇人喺屋企就瞓喺張床度帶住耳筒聽歌,重要開住風扇,um 身 um 腳咁喺度跟拍子 um, 呢啲係我突然返屋企入佢房發現嘅,佢都重聽唔到我開大門及佢房門,你可想而知佢開到幾大聲呀! 我問佢做晒嘢啦咩,佢竟然喺度扮晒嘢咁話因為頭暈,所以要喺床休息吓,我話,頭暈? 你死咗啦開大風扇吹正個頭。 佢先死死地氣去做嘢。
佢哋呢啲人,如果你肯請返佢,就會覺得你冇佢唔得,點都要揾返佢,佢哋係好蠢嘅,唔懂得感恩呢樣嘢架,所以,你真係要諗清楚呀! 而家俾我就算俾少過你嗰啲錢,我都一定唔會請返一啲舊人囉,之前成日驚請新嘅唔會好,唔敢請新嘅,但係。原來重有好多選擇架,所以,樓主,簡過啦!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個人覺得貴+有風險了

伯爵府

10 fds , 7 個話唔好

洋房

你comfirm未呀?要幫忙嗎?

別墅

too expensive, did you check with in PH use which Agent? why so high the cost.

大宅

I did direct hire the previous helper few years ago. She's very good during the first year. But for the second year, she changed and sometimes not respect me at all. She also borrowed money from me frequently. At last, she resigned and applied to go to Canada in the second month of the second contract.

Good luck.

大宅

回覆:$$ 15000 請番舊工人返嚟(已回鄉)

No way

首頁

尾頁

跳至