想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日day27紅d淺哄, 綠d無色, 都係衰咗啦

子爵府

回覆:有冇9月9日day 1嘅JM@.@

今日day25,我多數33day,仲要等多8日。

魚魚媽

大宅

大家要加油呀!!!!

大宅

回覆 sellsellc 的帖子

how are you feeling ah?? these few days walk so much, and make back pain disappeared

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

M小姐應該就黎,今日個人又發冷又發熱,你地點丫?

男爵府

畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

引用:回覆+sellsellc+的帖子 how+are+you+feeli

原帖由 ahMeow 於 11-10-06 發表
回覆 sellsellc 的帖子

how are you feeling ah?? these few days walk so much, and make back pain dis ...
我肚柯緊冇乜背痛,未check過呀,應該今個月都失敗架喇,唔想面對現實

男爵府

畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

引用:M小姐應該就黎,今日個人又發冷又發熱,你

原帖由 @陳師奶@ 於 11-10-06 發表
M小姐應該就黎,今日個人又發冷又發熱,你地點丫?
你9/9day 1?

大宅

9/9 day 1, 30 days a cycle, 繼爆瘡後,昨晚半夜肚餓起身食野,之後有d肚痛,想痾但冇痾,就來開估, 雖然衰左幾次但都重有緊張

複式洋房

今日又day1,第6個cycle失敗 好失望呀!我打算去睇婦科檢查下,有冇好醫生介紹呢?

大宅

我係9月10日day1
cycle28
今日已經day31
紅d淺線,綠d冇線,體溫36.3.....
趕搭兔仔..尾班車..
Cherry*Pick
Facebook search:Cherry*Pick

首頁

尾頁

跳至