嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

我36week喇!都係次次睇劉醫生。(除佐照結構係另一位好似性謝,亦係非常細心嘅醫生)劉醫生好好。有問必答。我覺得QE仲好過私家!不過今日去覆診,佢已開始產假lu!

我下星期開刀喇!(都係劉醫生一早幫我約期!)吾知QE開刀啲醫生好吾好••••我好驚好痛!!

大宅

回覆 回覆:bo-ng的帖子

係?佢一早幫你book…幾wk時幫你book? 我呢家wk24…之前問過醫生我計產假應該點計…佢話我要跟返預產期放(即係wk40)…但佢地又成日話wk38就要生…我想前4後6…但如果跟預產期…我即係都係放前2後8…

我想問下各位係咪都跟預產期放產假?

洋房

我吾記得幾時book la。好似week 30。可能我比較矮,兩個b又大,佢驚我早產掛...

我問過私家同政府醫生,佢地話跟據勞工法例,前四後六一定要跟預產期。我今個星期先開始前四!!不過我會返埋今個星期,然後星期曰就入院。希望BBs生生性性,係個肚住多一星期啦!

大宅

回覆 bo-ng 的帖子

吓!劉醫生開始放產假拿? 佢個肚唔係好大,仲以為佢未有耐生得添!

劉醫生真係好好,斯斯文文,笑容親切,有問必答又細心。30w左右就已經問定想點樣生,早d幫大家約期開刀。

複式洋房

回覆:OSMing 的帖子

我宜家31週都未幫我book la 上一次睇劉醫生佢話下次幫我book(即係30週)佢點知放假,新接手醫生話32-33週先book

首頁

尾頁

跳至