自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

男爵府

你老公d朋友唔知佢結左婚?好唔通氣喎

anna_my_baby  agree!  發表於 11-12-12 17:11

男爵府

引用:回覆+lamyungyu+的帖子 我已即時發脾氣,+

原帖由 monpetitbebe 於 11-11-08 發表
回覆 lamyungyu 的帖子

我已即時發脾氣, 但可以點?
佢d朋友咁唔通氣架!佢又係,早一日or遲一日先同朋友慶祝都得格。你唔好嬲咁耐la,同佢講明以後都要正日一齊la,始終都係生日,開心事,冇謂搞到大家唔高興

公爵府

好媽媽勳章

如果有我份既,我都唔mind,話曬C6生日嘛,多d人熱鬧d!但係如果同d fd慶祝無我份會嬲

我今年生日,C6做野唔係香港,我約左d fd過,我C6都嬲,話佢無得陪我過生日喎,哈哈,我咪話工作要緊囉

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

正如我FD老公放假,我一定唔會搵佢去街食飯..
同樣,佢生日我都唔會正日請佢食飯啦..
D男人唔知諗乜

男爵府

回覆 longfung 的帖子

你問得好好, 我都唔知點解佢會咁
可能對得我太多, 自從我大肚後佢成日都出去, 唔係做GYM 就晚上同朋友攪呢攪路, 嘈左好多次。

都唔倍多D 我, 而家得我同BB一齊ONLY, 我係度唔多朋友, 人地都有家庭

大宅

monpetitbebe 發表於 11-11-8 21:20
回覆 SiuOnOn 的帖子

佢話MEN'S PARTY, 從冇話帶我去!
Men's party , 有古惑, 唔比佢去, 寧願佢唔開心, 免得自己傷心, 點解你 C6 講到咁似個d 結婚前夕既單身派對

bongbongpatty  monpetitbebe    --點解吾可以吾比呢....  發表於 11-11-9 00:15
monpetitbebe  點知佢! 可以唔比咩? 佢生日  發表於 11-11-8 21:27

珊瑚宮

一齊去, 因為我會開玩笑話怕佢地嘅SURPRISE 係送個「脫衣舞娘」...

如果唔係, 咁我先自己去開PARTY.....

男爵府

venus.c 發表於 11-11-8 21:07
我會要求一齊去,點知朋友會唔會送個性感女郎比佢
我昨晚講左, 可能送條女比你享受!
佢一開波就話MEN'S PARTY, 我點話跟埋去呀?!

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

我地感情好好, 但而家佢成日留我一個人, 我好想離家出走!

jywbb  唔好怪我多事多咀呀, 感情好對你好, 就唔會喺你大肚時成日留你一個喺屋企  發表於 11-11-8 22:04

複式洋房

回覆:老公生日佢話朋友約左佢,你會點?

Sorry 我都覚得係有d問題...

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

佢做初一,你做十五,
大家要公平嘛~
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

男爵府

回覆 bkfans 的帖子

我係好介意! 如果我發脾氣佢最後一定唔去, 但佢生日我又唔想攪到大家咁, 呢D野係從心出發, 如果佢都唔將我排係第一位, 我迫佢都冇用!

我唔知點做先等佢自動推佢D豬朋狗友, 我都出聲話佢要去我就唔同佢慶祝, 唔買蛋糕, 唔會後補, 自己出街同朋友睇戲食飯, 都好明顯好不滿!

今日仲未提起呢件事,我都剛返到屋企食緊野。

快樂  其實我覺得你唔開心應該同佢講,有時收收埋埋,男人C蠢,真係唔知你唔開心架  發表於 11-11-9 10:07

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

引用:+本帖最後由+monpetitbebe+於+11-11-8+21:2

原帖由 monpetitbebe 於 11-11-08 發表

好似有d問題bor, 如果我係你我都會好唔開心

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

咁我諗妳要同妳老公一次過講清楚, 因為依家唔只生日嗰日出去玩唔帶妳, 而係平時己經會自己出去玩唔帶妳, 妳要同佢講清楚妳唔高興, 感覺不被重視, 第時BB出世之後妳老公會唔會再繼續係咁呢? 妳又接唔接受到?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

monpetitbebe 發表於 11-11-8 21:34
回覆 bkfans 的帖子

我係好介意! 如果我發脾氣佢最後一定唔去, 但佢生日我又唔想攪到大家咁, 呢D野係從心 ...

今次係第一次咁?
我覺得發脾氣就冇謂啦..
咪嗲下佢囉..
只有今次...以後正日都要陪左你先...
你好著緊生日...今次淨係食LUNCH同切蛋糕...
但係講明..同朋友慶祝都唔可以去太夜...

大宅

monpetitbebe 發表於 11-11-8 21:24

你問得好好, 我都唔知點解佢會咁
就係因為你大住個肚, 佢唔可以咁任性, 所以個 Men's party 係有問題 !!! 不過你睇住自己身子, 唔好咁唔開心, 仲有我都係19 wks ar !!!!

大宅

醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:老公生日佢話朋友約左佢,你會點?

我覺得事實唔係咁囉!
憑你字裡行間,我覺得你老公有第三者!
希望我唔會估中!

bongbongpatty  正日一定陪老婆..第3者先吾係正日woo...  發表於 11-11-9 00:19
180  I have same feeling.........  發表於 11-11-8 23:01

首頁
12345...6

尾頁

跳至