自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

我幫你洗
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

去台灣

複式洋房

洗?邊度有得洗呀, 留返比d女, e+賺得一蚊得一蚊..唉.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你地幾時交表?

人就是如此!喜歡隨著環境轉變.是對是錯,當下覺得好玩就不顧後果!做了媽媽時常會大罵孩子的好奇.好勝心.但做媽媽的會否反醒自己也不是如此!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

我和老公剛剛報咗名去讀書,要留番D錢交學費!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

仲未收到

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

填卡數

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:收左6000蚊LA~ 點洗?

洗突左N喇,立埋C6個份未夠填(; ̄O ̄)

男爵府

大廚勳章

一早係SOGO使左lu...
一日就使左我3千蚊
都未計再早兩日買左2千幾蚊
一個崩都冇剩

我都TUM左我老公使左DD佢
我話:冤枉來,瘟疫去
係要洗D錢架啦
本身D錢都唔係你架啦
(因為佢話要留黎交稅 & 封利是)
佢買左個PORTER袋 $850
再老屈左佢買多個俾我 $1550

子爵府

畀面勳章

有一半幫囝囝同自己買衫,另外捐左一千俾慈善機構,淨得小小在戶口!
又到考試周!

大宅

回覆 sylcaca 的帖子

交學費

男爵府

收左6000蚊LA~ 點洗?

我第四批到而家都仲未收到呀

禁止訪問

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

手機...走唔甩了

珍珠宮

買左4對鞋,一對自己嘅,兩對老公嘅,一對老爺嘅。。。再做個負離子,之後就儲埋佢

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

補貼我買支靚相機鏡頭

複式洋房

仲未收到,使廁所就有份,使自己d錢好過

珊瑚宮

BK Milk勳章

我都未收到, 第4批, 第2日已經網上登記架

侯爵府

環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

重未收到
幸福就是平淡

首頁

尾頁