夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地接唔接受game老婆

大宅

Lucky咁我地點好

別墅

回覆:帝國online(勁憎)老公成日打( 好討厭)

我老公都3張幾,女女兩歲多,女女一歲前佢係打wow-成曰唔願返工,出咗架街車,跟左台,一個星期開三曰工,出去兩,三個鐘就返來打機,跟手同我講冇$入油,唔會幫手照顧女女,我冇錢買奶粉,問佢,發老脾,同我講叫我咪煩,因為打機,講過幾次離婚,夜晚打機,朝早訓,訓醒下午,食d野,唔想開工,再打機,c過叫醒佢,佢出手打我,而家仲捱緊,需則佢冇再打得咁勁,但係脾氣好臭,沉迷打機,我絕對反感!

大宅

回覆:帝國online(勁憎)老公成日打( 好討厭)

之前我老公又係好沈迷打魔獸,應承我一日只打一個鐘,點知一日五個鐘都唔只,打到眼訓就訓,話佢,仲發返我脾氣,果排一日都唔知有無同佢傾到十句計,佢有佢打機,我有我on居居
跟住有一日,無啦啦佢撩我開個新角色玩下,一玩,我都上埋癮,第二日仲即刻買左部勁d既手提電腦玩tim,之後我地兩公婆放假/一得閒好多時既活動都變左打魔獸,但又真係多左好多話提,又係game度你幫下我,我幫下你甘,果排成日都係屋企打機都真係慳返好多架,之後我有左,大家focus係bb度就開始無玩lu
所以,有機會都同老公一齊打機la,另一種情趣,又可以了解佢多d,唔好成日話老公,我都好明白,一開始玩就真係停唔到架

大宅

回覆:cicikwok 的帖子

沈迷都咁又真係好嚴重wow!

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我老公成日打三國志, 明明打爆咗, 都仲要打, 打極都唔悶...

不過而家就算啦, 第時阿囡出咗世, 睇吓佢識唔識做!

子爵府

炎夏勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我未同我老公拍拖時都唔打機架...
後黎同佢結婚,見佢日打夜打...
係game又有d"女角"會叫佢結婚...
於是我叫老公教我打.....
最後我同老公一起玩...但只限仔仔訓左之後起身之前...
如果仔仔未訓我一定唔玩

同老公一齊打下機...間中會多個話題同佢傾下..

男人返工辛苦,放工返黎仲要聽個老婆哦日常鎖碎事....好慘架
如果我唔打機...要顧仔...咪由佢打一陣囉...
有時我會坐係到望住佢打機...你唔好當佢打機...當佢做緊野...
當佢好專心時你都會覺得佢好charm架!

大宅

我老公都有玩魔獸

我之前好唔鍾意 成日叫佢唔好再玩

但系佢叫極都唔聽 所以我自己走入去睇下到底有咩好玩

結果我同佢一齊玩左2年

宜家我有左 冇再玩 佢雖然都系繼續咁玩

但系我冇再話好憎好憎

因為我都有玩過 我都知好難甩身

同埋我同我老公多左好多話題

雖然我冇再玩 但系我好無聊果陣都會幫我老公玩下

咁樣令到佢放工返黎冇咁多野玩

佢自己又好開心因為我幫佢玩下咁

多左時間陪我

仲成日一齊傾計 我都唔知多唔多謝魔獸好

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cicikwok 發表於 11-11-21 04:52
我老公都3張幾,女女兩歲多,女女一歲前佢係打wow-成曰唔願返工,出咗架街車,跟左台,一個星期開三曰工, ...

你老公好過份,打機沉迷到自己骨肉都唔理。我老公雖然沉迷打wow,不過我次次大發脾氣佢都會收斂一排。佢打左5,6年,期間我為呢個問題大發脾氣過2,3次,上一次我叫佢set parental control,一星期最多只可以打十個鐘,之後佢都收歛左 - 不過用多左時間打其他 Call of Duty, Battlefield...唉,算啦,點都好過wow,魔獸真係最令人討厭既game,都唔知有乜咁好打,打極都打唔完,公仔又核突

珍珠宮

我男友以前都好鍾意打on line game,一放工就打,後來佢開左隻人叫我一齊玩,結果我仲玩得勁過佢,仲將其中一個ac賣左,賺番晒之前買點咭d錢,e+我地雖然分開左,而佢亦冇再玩了,我仍然間中on下另外一隻ac,回憶番以前一齊玩既開心事......

大宅

我都覺得系=.=

如果咁岩搵著個勁鍾意打機既老公

可以試下跳入佢去世界入面先

我以前都覺得WOW D人樣衰又核突

但系玩完發現 鍾意玩WOW既人一D都唔介意

而且仲會覺得好好睇 =.= 有種愈樣衰就愈型既感覺

同埋你玩過下起碼知道老公系度做緊乜野

有野仲可以塔下嘴 同埋佢又會鍾意多左同你吹水

都系花小小時間去了解 因為WOW就算改極板

都系得戰場 副本 了解一下佢呢板既故事就好易吹

首頁