美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

coreylung2008 發表於 11-12-2 13:48
How much? Thanks
如果冇記錯好似係$420

大宅

Covermark我都覺得好用!

P.S. - 不過我覺得2隻好唔同!

GA比較貼同自然, 而Covermark遮瑕又超好!!

大宅

if you feel your skin dry, please try (actually, it's what I am trying now) - Guerlain / Armani foundation + armani sheer fluid + some hydrating serum.. it will look good...

水晶宮

引用:Covermark 會否厚粉look?

原帖由 emmamay 於 11-12-02 發表
Covermark 會否厚粉look?
暫時無人話我粉樣

大宅

引用:Covermark+最新黑色盒個cream+foundation +

原帖由 Mrs.bb 於 11-12-02 發表
Covermark 最新黑色盒個cream foundation
我都買咗!

大宅

回覆:有冇濕粉底液推介?for 乾性皮膚中熟女!

Sofina 好好,又保濕又持久

子爵府

我都係乾性皮膚&中女.
我覺得COVERMARK最好, 可能有D人覺得厚, 但我用就好得, coverage好又自然, 我諗我係用緊舊果隻濕粉, 好貼面好舒服&唔乾, D人成日問我用邊隻粉, 因為大家一齊有化妝,我個妝底keep到大半日都仲好好.
其實佢以前綠色盒果隻2way cake我都超中意的, 可惜佢唔再出..

子爵府

回覆 honeycam 的帖子

我都用緊佢隻2way cake, 都幾好用的~

大宅

回覆:koalamlam 的帖子

我濕粉用佢,而佢既2 way就會用掃上,可以keep到成日,又唔乾,我有時想淡d,我就會用佢既base或者用dr.g既bb cream再用掃上佢既2 way一樣可以keep成日呀

大宅

回覆 emmamay 的帖子

Dior高清濕粉,keep得久,遮瑕度中!

男爵府

好多人話用cpd好, 但我查完好浮粉呀,一d都唔貼, 以前用rmk都ok, 依家又係浮粉, 唔知係唔係年紀大左, 皮膚差左,所以唔貼面, 想試下Laura mercier隻水粉濕粉, 但無晒貨, 有無人用過好唔好用? 仲有d咩牌子介紹係貼面些?

男爵府

陪月勳章

ISPA

男爵府

回覆:有冇濕粉底液推介?for 乾性皮膚中熟女!

Ipsa 兩個鍾後面色氧化咗D吖

首頁

尾頁

跳至