跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 yuenlongpetty 的帖子

邊隻利潤高, 就sell你邊隻牌子囉!

別墅

回覆:不好去千色果間藥房買野

之前我去買洗頭水,比錢時個收銀話「

公爵府

醒目開學勳章

肥媽媽^^ 發表於 12-1-12 18:08
之前我去買洗頭水,比錢時個收銀話「
話咩?
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

洋房

我都有行過入去..d價錢好貴

大宅

我又係!之前入去買洗頭水,係大牌子。店員又叫我試下另一隻!仲要係見都無見過既細牌子。
我哋識上網就知間野唔老實,但家中長輩未必知。聽店員講兩講又跟住買。
真係要提醒下長輩千其唔好幫親!
:;pppp::;pppp:

別墅

回覆:bbcool 的帖子

唔好意思,我唔知冇show到出黎。

我係話我買洗頭水去比錢時,個收銀話「啱你喎」,我以為佢同佢同事講野,之後佢攞咗支唔知乜牌子暗痕水出黎,佢冇講任何野,只望住我塊面(當時我塊面的確係生咗粒痕),之後我答佢唔駛,我心諗要sell人買野駛唔駛咁,我以後都唔會再幫襯呢間野

悠晴  以後都唔會幫襯!!   發表於 12-1-13 17:51

複式洋房

個名叫智x,呢間真係黑店,有次去買洗潔精,點知支支個包裝都穿濃,仲有個空位,(好明顯原本有d野,不過比人取走左),問d職員,佢地口黑面黑話係鈎瀾左,搵鬼信咩,支支都係咁,之後見有個男人買一條維達廁紙,個職員即刻話,清風好d wo
真係搵笨,好無道德,各位要叫身邊嘅人唔好幫襯呀。

悠晴  智x....  邊間哦? 附近係咩?  發表於 12-1-13 17:50

大宅

我都係另一個post 講過佢地連bb 嘢都唔放過, 很無良 !!
亂咁sell 其它不知名牌子俾媽媽......用壞bb点算 !!

別墅

係呀...千萬不要一到此藥房買野...佢地唔老實!

之前試過同佢地買A產品, 去到俾$佢地會"tum"你買B, 我唔買B就黑口黑面! 最離譜一次係我媽幫我去買罐裝A+奶粉, 佢地話要$265/罐, 明明平時藥房賣開$206/罐,佢地"tum"我媽話而家全部出紙盒裝,唔出罐裝啦喎,所以咁貴,好少彩我媽精明眼,無中計。。。

之後去返其他藥房買咪又係$206/罐, 都冇人聽過唔出罐裝。。。

男爵府

每次去親都只係會買CC樂 $25 比起其他算抵了

男爵府

引用:每次去親都只係會買CC樂 $25 比起其他算抵

原帖由 chinghinb 於 12-01-16 發表
每次去親都只係會買CC樂 $25 比起其他算抵了
你上千色媽寶店睇下,如果我無記錯好似賣48兩包

男爵府

我都有周圍去睇呀,但我記得好似+左價,接近30蚊包所以先去藥房

大宅

佢仲賣假貨俄羅納英tim,假貨包裝盒係有日文字,正貨係全部繁體字

悠晴  真係要提醒下長輩千其唔好幫親!    發表於 12-1-21 01:48

子爵府

係喎, 我都覺佢D野好似無開業咁平, 我買親野, 佢地都會介紹另一牌子, 真係有D怪, 我都係叫家人唔好去個間,

悠晴  唔好幫親!   發表於 12-1-21 01:49

別墅

呢間嘢超級衰!!介紹D唔知乜嘢比人,人哋唔買就講粗口話人"呢D咪哂x氣"!!我不會再幫襯它!!

悠晴    超級衰!  發表於 12-1-21 01:48

禁止訪問

大宅

陪月勳章

係咪角落對住馬路好大嗰間?

majuan1219  智文  發表於 12-2-7 00:41

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我都唔會再去個度買野, 買支QV姐,又sell 買另外唔知乜牌子A1 wo, 唔買就黑面wo

真係要周圍話比人知好去個度買野先得呀

別墅

我去買衍生開奶茶,佢話大陸出產,介紹同仁堂話香港出,價錢貴d,我聽落香港出應該會好過大陸出,所以買香港出嗰隻!有次去萬o見到衍生,我就睇下咩地方出產,原來係香港出架,比佢搵笨,可能不好賣既貨品就叫人買!另有一次我買奇偉洗廁所水,佢又推另一不知明給我,又話呢支好用,我真傻,又聽佢講買左,價錢又貴d,返到屋企諗呢間賣野既手法好有問題,我亦唔去呢間買野!一支一公升康漾沐浴露$199,其他藥房$168,價錢可差咁遠,好離譜!

大宅

引用:嗰間嘢係屯門個名以臭晒,專做自由行! 例

原帖由 sharonice 於 11-12-23 發表
嗰間嘢係屯門個名以臭晒,專做自由行!
例子:有奶粉5賣,話係陳列品!買奶粉一定要買埋開奶茶!

...
屯門邊度ar? 我想知ar 因我住屯區

首頁

尾頁

跳至