興趣嗜好

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

Re: N70

i join the one 2 free plan too
i sign 15 months contract and i paid 200 for the plan
but they will ask you to add a 20 plan for either 3G or music channel or news channel
well if you want gold color they could give it to you right away
but if you want sliver then you need to give 300 deposite.
when i order it by phoen they said will have siliver so i went and pick it up la
but they said i need to give 300 deposite and wait one week
then i said i will cancell both card and not buying the phone
then they said they have it in stock
so chi sin
the phone is pretty good
too many fuction to learn
and the photo comes out pretty good

大宅

係呀,要用$288plan同簽15個月約,但因為我成日煲粥 所以一定用得晒個plan....

男爵府

想請問大家install pc suit有冇問題.我install 完hk版既pc suit.跟住就用佢條cable connect pc. 佢就幫我install 個driver.install完等左好耐都唔可以get connect. 個畫面好似hang左咁.等左成粒鐘都冇反應. 跟住諗住unplug 個usb 再插過. 點知個device manager裏面果個wireless xxxx driver 唔見左.跟住就一路connect唔到啦...

請問我邊part做錯左? 我已經試過n次install & uninstall個pc suit.又上過nokia既website search faq都冇結果...pls help!!!

大宅

sunmoon,

你係衛訊買有冇野送呀?
你有有冇同百老匯比較過呢?

我都想出,但唔知邊間抵d.

男爵府

熱血勳章

我都買左部比我老公, 我都覺得好好, 佢聽歌仲靚過我部w800i添呀, 我係百老匯買$4080 包多一舊電, 好似唔只一舊電架, 係咩5合1喎, 因為我未攞, 佢本身係$4188架, 你問佢可唔可以平d佢就會平架啦, 咁平多$100都好過冇麻, 買張512mb card都係$3xx. 個sales話佢唔只支援512mb架, 佢話之前6230i放1gb card都冇問題架, 所以呢個都得喎, 我自己都幾想出, 不過又想等埋sony ericson既w900i出左比較下先

大宅

Wing(婷婷媽咪),

唔該晒你呀,我今晚去旺角時問一問先

男爵府

熱血勳章

maria_lai,
其實唔只電話有得講架, 佢所有野都有價講, 不過上落唔太大, 我之前買過一部空氣清新機, 咁百老匯貴過太古城UNY, 但係百老匯有野送麻, 咁我咪話比佢知uny幾錢, 你做到就買, 咁佢真係平到架, 我諗間間電器行都係咁架

大宅

Wing(婷婷媽咪),

我有個同事都話係百老匯買野時唔多鍾意d禮品,問佢地有冇其他野送或唔要d禮品不過就平d。點知佢地真係俾同事可以唔要d禮品不過就平d咁。我如果早d知我就話我細佬聽啦,佢買左部6230i及送左好多無乜用既野,部機仲好似唔係平過出面呀。以後買野都要問多兩句。

民房

really

洋房

monbebe,
係咪有回贈呀?[img align=left]http://www.link3000.com/face/new2005/s0729.gif[/img]

民房

ok lahhh

別墅

I bought it at 3, but i use one2free, the setting i have to go to 123 changing so i can see the movie. i hate the auto key lock, it is so stupid. Others is very good

男爵府

熱血勳章

hi jpmorgan,

乜部機有auto key lock既咩, 點解我老公話冇auto, 一定要人手key lock既? 我老公就反而鍾意auto key lock呀, 可唔可以教我點整呀

男爵府

畀面勳章

換咗張咭會唔會某D function冇咗,因為我部3230換咗張256MMC咭,無咗字典、間仔cam等。

別墅

Hi Wing(婷婷媽咪),
There is no auto key lock, u must key in security code, so i said it is so stupid.

Jpmorgan

男爵府

我想問d相影完之後,係多媒體到save張相去相簿後,係咪係多媒體del張相,連save相簿到既相都del埋架?咁咪唔可以好好file 好d 相lor

男爵府

我一星期前係One2Free出左, HK$2888-, 簽12個月約, 月費HK$128-, 我本身係Peoples下星期約滿, 所以轉去One2Free剛剛好! 我覺得好抵!!

請問key lock點襟架, and then又點開番呢?

大宅

monbebe 寫道:
one2free有special offer $1788咋.....

咁平....要點先可以出呢? 我要出2部又點計呢? 唔該

大宅

李吳知道 寫道:
我一星期前係One2Free出左, HK$2888-, 簽12個月約, 月費HK$128-, 我本身係Peoples下星期約滿, 所以轉去One2Free剛剛好! 我覺得好抵!!

請問key lock點襟架, and then又點開番呢?

李吳知道,
駛唔駛訂貨,,定可以即羅現貨呢??..thx!!

大宅

我都買左~~ 我老公用$288 plan 機價$1788,我用$188 plan,機價$1888,兩個都簽15個月。
部機好多功能,所以load得好慢∼∼ 我都覺得按鍵好難按∼∼ 

首頁
12345...10

尾頁

跳至