網購天地

跳至

首頁
12345...21

尾頁

大宅

引用:Quote:淘寶達人 發表於 12-3-5 17:07 你去

原帖由 8仔 於 12-03-05 發表
即係我唔一定要係個SITE內搵合心水既物品??
我係淘竇睇中咩都可以GENERATE?
...
唔係間間舖都有得返利,你要將你想買既產品係呢兩個site其中一個search下有冇得返利…

大宅

引用:買一件東西, 是否只可選用"五六折" 或 "淘

原帖由 Harpseal 於 12-03-05 發表
買一件東西, 是否只可選用"五六折" 或 "淘慳家" 其中之一 ?
返到的折扣是相同嗎?
...
兩個一樣,是但用一個就ok...

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

"下個月既15號就可以過返去自己既支付寶account..."

咁係米D回贈唔駛禁提現,佢自動會轉入支付寶戶口

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

我試緊56折網,而家等收貨,睇下有無返利先,thx!

I 大蚊豬   

大宅

mosin 發表於 12-3-6 11:02
"下個月既15號就可以過返去自己既支付寶account..."

咁係米D回贈唔駛禁提現,佢自動會轉入支付寶戶口:quest ...
你都要下個月既15號後登入阿里媽媽按提現就先自動入你個支付寶戶口,你可以儲埋幾個月先過,或者每個月都去過,無最低限額。

大宅

fionlei88 發表於 12-3-6 15:52
我試緊56折網,而家等收貨,睇下有無返利先,thx!
兩個我都有試過,都有返利,方式一樣!

男爵府

我d收藏店舖,10間有9間,都無返利,就算有,都係得2-3%

大宅

乜野叫呀里媽媽

伯爵府

[教學] 淘寶返利教學 (由淘寶直接返利)

如果我search到有反利,佢會load個website出黎,請問入左個website要即時比錢先得定加入購物車都OK?因為一間店有幾件買,係咪件件都要咁入?

大宅

引用:我d收藏店舖,10間有9間,都無返利,就算有,都

原帖由 21g 於 12-03-08 發表
我d收藏店舖,10間有9間,都無返利,就算有,都係得2-3%
TMall 果 d 通常都有 5-10%

大宅

引用:如果我search到有反利,佢會load個website

原帖由 花花b 於 12-03-08 發表
如果我search到有反利,佢會load個website出黎,請問入左個website要即時比錢先得定加入購物車都OK?因為一 ...
Generate完返去淘寶,你可以加入購物車架…

伯爵府

引用:Quote:原帖由 花花b 於 12-03-08 發表如果

原帖由 淘寶達人 於 12-03-08 發表
Generate完返去淘寶,你可以加入購物車架…
加入左,同一店有多件想買,洗唔洗逐件加?

大宅

引用:Quote:原帖由 淘寶達人 於 12-03-08 發表Ge

原帖由 花花b 於 12-03-08 發表
加入左,同一店有多件想買,洗唔洗逐件加?
睇d website 講唔駛,只要第一件禁左之後響同一間舖買就得,但我怕死,次次都逐件Search

大宅

引用:Quote:原帖由 花花b 於 12-03-08 發表加入

原帖由 淘寶達人 於 12-03-08 發表
睇d website 講唔駛,只要第一件禁左之後響同一間舖買就得,但我怕死,次次都逐件Search

...
用visa比$有沒有返利?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

點解有((立即返利))個制顯示但禁吾到 ga

大宅

引用:Quote:原帖由 淘寶達人 於 12-03-08 發表睇

原帖由 bauhinia_beauty 於 12-03-09 發表
用visa比$有沒有返利?
返利無分付款方式架,因為d錢會落返你既支付寶account

大宅

引用:點解有((立即返利))個制顯示但禁吾到 ga

原帖由 cindyheng 於 12-03-09 發表
點解有((立即返利))個制顯示但禁吾到 ga
我又未試過喎,一係你去佢個facebook page問下,我見佢地都好快覆的…

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

我尋日都試過係淘慳家按立即返利唔得,結果焗住要用返56折網!
I 大蚊豬   

大宅

引用:我尋日都試過係淘慳家按立即返利唔得,結果

原帖由 fionlei88 於 12-03-09 發表
我尋日都試過係淘慳家按立即返利唔得,結果焗住要用返56折網!
我啱啱試左都得喎,你用乜野browser?

大宅

回覆 fionlei88 的帖子

我今朝 Send 個 Msg 去佢地個 Facebook Page 問,佢地岩岩話 Fix 左喎...

首頁
12345...21

尾頁

跳至