自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我今日send了cut form,睇下佢會否打來,if $88就續,我樓下有個pccw地攤,我問他而家優惠係咩,他説$119/m,200m+now tv,室內wifi,30個月約,我覺得都ok wor~不過至到3月尾.

複式洋房

回覆 wahwah725 的帖子

甘差架!

大宅

引用:我4月尾夠期,個sales打黎叫我續約,一開口就

原帖由 wahwah725 於 12-03-05 發表
我4月尾夠期,個sales打黎叫我續約,一開口就話$129/m,我話人地都係$88/m,我話$88得5得,佢話邊有$88架?我話討 ...
我都係呀,不過我六月尾先到期,佢上次打黎話$119,我話唔續,人地有$78點解我冇。之後再打黎,話$125,我話$119我唔續,你依家$125重問我續唔續?今日又打黎,話最低只可以$125,唔ok的話叫我做返登記取消服,以免俾正價咁wo,我話「好呀,你寄份form黎俾我取消」跟住又問我睇到邊間平,又話3唔好,佢地算係中遊!我話pccw平過你好多!佢重話pccw要$169,我話唔係wo!

男爵府

回覆:hkbn都痴痴地

我好白癡續左$158 一個月 2 年約。好慘,d sales 好落力sale , 好似有佣咁。

男爵府

hoho1119 發表於 12-3-22 20:18
我好白癡續左$158 一個月 2 年約。好慘,d sales 好落力sale , 好似有佣咁。

...
嘩~咁貴你都續?比我5制,why you 5轉過第2間?

首頁

尾頁

跳至