自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

係依個咁既時間, 你地講咩你家姐都唔岩聽嫁喇!
雖然係心痛, 但都唯有睇住家姐有事架姐!
但你家姐成日遇人不淑!都冇小心帶眼識人既!一次就話姐, 都幾次洛!

我睇個男人已經落重藥架喇, 他日結左婚之後, 個男人可能會分化你家姐, 唔比你地搵到佢, 又或者叫你家姐唔好再搵你地.

你記住點都好, 一定要同家姐KEEP CONTACT, 唔好比個男人操控哂

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

男爵府

醒目開學勳章

那個真係衰人既話, 你家姐係都要中個頭埋去, 你地真係無人可以阻止到, 佢都咁大個...........做咩都得啦.

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

四張幾遇人不淑, 五張幾又遇人不淑...
睇黎呢世都唔慌成熟, 由佢啦
人生苦短, 得些快樂時且快樂

你若盛開, 蝴蝶便來!

禁止訪問

珍珠宮

係囉, 都幾廿歲囉, 佢開心咪得囉, 可能佢經歷咁多野都化晒, 而家只係想尋開心, 就咁過日子啫, 唔担心得咁多架啦

翡翠宮

好媽媽勳章

幾十歲... 可以點 ???

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實我覺得對邊個都唔好信曬好d,
個個奇怪人可能係個男仔既 EX 個邊d人,
刻意去數臭個男仔等個男仔乜都無都唔定。

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

mouth:
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

珍珠宮

好媽媽勳章

"教書,西裝骨骨,外表謙恭有禮,對家姐好好,好認真咁,日日就係fb見佢地去行山睇戲、溜冰、食飯,好sweet,情人節家姐收到大束花"

我睇你家姐好幸福喎, 似係個男人俾你家姐呃喎~

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

nothing you can do, she is your sister, she has right to whatever she likes, just support her when needed.

琥珀宮

畀面勳章

你家姐已經係成人嚟, 條路點行點揀都唔到其他人埋 ! 作為家人, 只可稍為提點, 如果佢唔聽, 都無避辦法 ! 因為反對愈大, 反抗愈大 !

珍珠宮

你家姐

as stupid as a pig

禁止發言

有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

你只係單憑fb所聞的就全信以為真?會唔會又太過呢?你根本就唔識對方,都咁信佢?

珍珠宮

環保接龍勳章

愛情係麻木既 ,如果你搵擔心個男人呃你父母既資產,就早d做好防備。
大家好,我是子悠~~

琥珀宮

引用:家姐四十幾歲,當年鬼庵眼,識ex老公2個星

原帖由 cookingma 於 12-03-06 發表
家姐四十幾歲,當年鬼庵眼,識ex老公2個星期就飛咗個拍咗四年又高大靚仔,又錫到佢濃既男友,當時到談婚論嫁 ...
同你家姐結婚,仲有個永久傷殘弱智既女,只係要貪你家姐d錢(唔係有一大筆,而只係每月由政府同ex攞到既錢)?有幾著數呀?

百厭豬    發表於 12-3-7 01:11

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:恕我直言,你家姐咁大個人,一而再再而三唔

原帖由 FullOfBlessing 於 12-03-06 發表
恕我直言,你家姐咁大個人,一而再再而三唔戴眼識人,怪得邊個?佢個人最有問題,唔駛擔心佢。

反而我擔心 ...
Agree 講得啱!

人的一生就像在拉屎,有時你已經很努力了,可出來的只是一個屁。..

首頁

尾頁

跳至