單親天地

跳至

首頁
12345...13

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:yfceo+發表於+12-3-20+15:34+我都病

原帖由 wayso 於 12-03-20 發表
病病地就唔好食咁多熱氣野啦...
仲食牛扒..
係鬼都吾知係咪星期日玩創個心,未回氣

應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

子爵府

wayso 發表於 12-3-20 19:03
病病地就唔好食咁多熱氣野啦...
仲食牛扒..

yfceo你星期六仲要BBQ,呢排飲多D水,早D訓,唔係点以最佳姿態見人,咪變隻病咪

wayso  係囉....  發表於 12-3-20 22:50
catfitfit  搵笨咩...去訓仲叫人飲多啲水....  發表於 12-3-20 22:32

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-20 20:12
車下你姐吾駛下下大紅字下麻

未算...:;pppp:,再大d都仲有...
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-20 20:13
係鬼都吾知係咪星期日玩創個心,未回氣

吓...嗰日你好開心咩,典解我唔知嘅...

你去左昅仔呀...

閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

瑪瑙宮

環保接龍勳章

wai@wai 發表於 12-3-20 20:16
yfceo你星期六仲要BBQ,呢排飲多D水,早D訓,唔係点以最佳姿態見人,咪變隻病咪 ...

waiwai
我同佢唔係真係咁似嘛:;pppp:,定你同佢唔啱呀..
你有野咪直接同佢講囉,做乜話我知啫...

琥珀宮

引用:Quote:wayso+發表於+12-3-20+19:03+病病地

原帖由 wai@wai 於 12-03-20 發表
yfceo你星期六仲要BBQ,呢排飲多D水,早D訓,唔係点以最佳姿態見人,咪變隻病咪 ...
係星期日晚呀,乜鬼南華會喎,丫,你話家下減吾減得切肥丫拿

應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-3-20+20:12+車下你

未算...,再大d都仲有...
你自己老花就咪鬼以為人地都係先得嫁

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-3-20+20:13+係鬼都

吓...嗰日你好開心咩,典解我唔知嘅...

你去左昅仔呀...
昅乜丫,整DIY 整足7粒鐘

琥珀宮

引用:Quote:wai@wai+發表於+12-3-20+20:16+yfceo

waiwai
我同佢唔係真係咁似嘛,定你同佢唔啱呀..
你有野咪直接同佢講囉,做乜話我知啫...:n ...
佢知你八丫麻

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-20 20:35
係星期日晚呀,乜鬼南華會喎,丫,你話家下減吾減得切肥丫拿

...

減咩吖,繼續食食食啦....
咁你仲有無鎖骨呢,今日聽收音機講,無鎖骨即係代表肥喎,但我唔知邊度係鎖骨...

catfitfit  係條頸下面, 打橫有兩舊, 有人叫佢做番鹼骨架  發表於 12-3-20 22:35

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-3-20+20:35+係星期

減咩吖,繼續食食食啦....
咁你仲有無鎖骨呢,今日聽收音機講,無鎖骨即係代表肥喎,但我唔知邊度係鎖 ...
鎖骨咩來嫁?地球人先有嫁我火星lee 邊吾曾有過

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-20 20:36
你自己老花就咪鬼以為人地都係先得嫁

係架,就係諗你都係呀....:;pppp:

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-3-20+20:36+你自己

係架,就係諗你都係呀....
彼此彼此

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-20 20:37
佢知你八丫麻

就係你八,影響埋我...

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-3-20+20:37+佢知你

就係你八,影響埋我...
哦,sorry law:;pppp::;pppp::;pppp:吾周圍八下邊有世藝

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-20 20:39
鎖骨咩來嫁?地球人先有嫁我火星lee 邊吾曾有過:naugh ...

我都唔知喎,鎖骨又真係好熟,但就知知邊度囉...
又覺係頸對落少少嗰度咁囉,係咪呢..

子爵府

wayso 發表於 12-3-20 20:31
waiwai
我同佢唔係真係咁似嘛,定你同佢唔啱呀..
你有野咪直接同佢講囉,做乜話我知啫...:n ...

yfceo講得啱,我就係知你八,費時你星期日係到等佢回你Post

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-20 20:42
哦,sorry law吾周圍八下邊有世藝

law咩啫,,一定係你得罪人,人家至同我講啦..

琥珀宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-3-20+20:39+鎖骨咩

我都唔知喎,鎖骨又真係好熟,但就知知邊度囉...
又覺係頸對落少少嗰度咁囉,係咪呢..
...
頸?又係好熟係咪即係雙下巴啲肥膏dum 唒落來遮住果到呀

瑪瑙宮

環保接龍勳章

wai@wai 發表於 12-3-20 20:43
yfceo講得啱,我就係知你八,費時你星期日係到等佢回你Post

我至無咁得閒呀,我大把人約架...:;pppp:

catfitfit  不過你無一次應約嗰到弊呢!  發表於 12-3-20 22:37

首頁
12345...13

尾頁

跳至