親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:magg2241 的帖子

Hotel 4

大宅

Hotel 5

大宅

可以告之怎樣找私人導遊,又或將私人導遊的聯絡方式pm給我?

屋塔房王世子

大宅

回覆:elsawong 的帖子

Pls check PM

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 magg2241 的帖子

可否PM埋給我,Thanks!

複式洋房

嘩~HOTEL有洗衣機

我都想知道下呀...可PM我嗎? THX

男爵府

哩間酒店好靚下喎,一晚幾錢呀?係曼谷邊到呀?有無地址呀?唔該晒?

大宅

回覆:skso 的帖子

間酒店在BTS (Asok 站)及 MRT (Sukhumvit 站)樓上,酒店與新開的商場-Terminal 21 相連!我在萬x訂的,自己上網可找到此旅行社,我訂是$690一晩!至於私人導遊叫Dav??,大家可在泰友營網頁找到他的聯絡資料!

大宅

一開始私家車入去 Open Zoo 近距離睇了一小時野生動物!之後在 Safari World 看了以下表演:

1)猿人
2)海獅
3)海豚
4)西部牛仔
5)間諜戰
6)雀鳥

動物餵飼包括:
1)鸚鵡
2)大象
3)長頸鹿
4)錦鯉
5)鴨鵝

由於私家導遊安排得很好,有些表演他叫我們早些走,因此動物餵飼時可以在甚少人的情況下慢慢餵和影相!行程十分緊湊!

大宅

引用:嘩~HOTEL有洗衣機我都想知道下呀...可PM我

原帖由 raymondlau1234 於 12-04-10 發表
嘩~HOTEL有洗衣機

我都想知道下呀...可PM我嗎? THX
洗衣機不是必有的!

水晶宮

畀面勳章

magg2241 發表於 12-4-10 10:25
間酒店在BTS (Asok 站)及 MRT (Sukhumvit 站)樓上,酒店與新開的商場-Terminal 21 相連!我在萬x訂的, ...

YES ~ Terminal 21 係近半年最hit 多香港人住的酒店, 因為實在太方便
晌正BTS/MRT 站上蓋

水晶宮

嗰間係Service Apartment,Studio先冇洗衣機,可以洗埋衫先返港。
佢嗰導遊David我都揾佢載過,佢幾交帶,但佢自己車同埋得-㗎Van,
所以要早DBook定。佢有機埸接送和 local tour架。資料可去泰友營
找。

男爵府

回覆 HLDMaMa 的帖子

可否pm?? 我搵唔到....

大宅

大宅

我都想要呀~ 可否PM 我? THANKS!

男爵府

我想問下如果一家四口, 一個3歲 一個10歲 , 床夠位瞓嗎?

3.91kgs - 出世

大宅

引用:回覆+magg2241+的帖子 我想問下如果一家四

原帖由 maipo 於 12-04-15 發表

我想問下如果一家四口, 一個3歲 一個10歲 , 床夠位瞓嗎?
床是六呎闊

侯爵府

magg2241 發表於 12-4-10 10:25
間酒店在BTS (Asok 站)及 MRT (Sukhumvit 站)樓上,酒店與新開的商場-Terminal 21 相連!我在萬x訂的, ...

我之前都係跟 davit 去 sarfari , 佢真係好好人, 服務一流 ~

男爵府

唔該晒你o既資料! 個動物園要幾耐車程到呢? 你包車大約咩價錢呢 ?

3.91kgs - 出世

大宅

引用:回覆+magg2241+的帖子 唔該晒你o既資料!+

原帖由 maipo 於 12-04-15 發表

唔該晒你o既資料! 個動物園要幾耐車程到呢? 你包車大約咩價錢呢 ?
由我住的酒店去約四十五分鐘,早上七點四十五分在大堂等,去到約八點四十分,在門口影吓相,去埋洗手間,九點開始入去Safari Park 睇野生動物,十點四開始睇第一場表演,大約下午四點幾離開,本想叫他載我們到唐人街食晚飯,但他說那裡很塞車,於是我請他載我們去建興海鮮酒家食晩飯,建興門口就是 MRT 站,搭四個站就返到酒店,十分方便!私家車來回、入場費(兩大一小)、自助午餐、動物飼料費和打賞,我們共付了5000B。

推薦這個鴨掌鮑魚麵,十分之入味!

首頁

尾頁

跳至