2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

引用:回覆 siawjessey 的帖子 Hiya~想問o下你有

原帖由 weddingitems 於 12-04-20 發表
回覆 siawjessey 的帖子

Hiya~
我本來在biogreen,点点綠同源生坊買了些堅果、豆、soy protein粉來補充,但後來沒胃口,現只吃焗合桃、焗黑豆,遲些胃口好會吃十穀米。你呢?一切好嗎?

大宅

我都有食焗黑豆,不過我做法係買青仁黑豆返o黎,然後慢火炒到佢爆開;跟住每朝用o黎焗 red dates 水飲。飯就食紅米加糙米,因為之前買o左包十榖米覺得唔係咁好食。

我每日都會食兩小匙南瓜子,因為可以補充鐵質同 B12; 仲會飲一杯高鈣低脂奶同食一片芝士/ 一隻低膽固醇雞蛋。(醫生知我食素,提議我每日食1-2隻蛋連黃,不過我驚太多)
今個禮拜三 (12w5d) 會去照 oscar, 諗住到時問埋醫生駛唔駛食鈣片同維他命。

大宅

回覆 loveryuki 的帖子

我 12w2d 喇,個肚同你差唔多。

提外話,我o地o既衣著好似,我c6見到你張相問我係唔係我o黎 :D

複式洋房

引用: 回覆 siawjessey 的帖子我都有食焗黑豆,

原帖由 weddingitems 於 12-04-22 發表

漏咗一樣,我keep住食materna.

大宅

未有bb時27“,12w 30“

大宅

materna 係乜東東?媽媽奶粉?

複式洋房

引用:回覆 siawjessey 的帖子 materna 係乜東東

原帖由 weddingitems 於 12-04-23 發表

materna 係乜東東?媽媽奶粉?
係惠氏出的一種multi vitamins tablets

大宅

icic... thanks~

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

未有時23.5, 宜家12W 26, 可能本身個人好窄, 所以突少少已經好覺, 不過早一個星期磅輕左3KG, D人話我塊面瘦左, 問我係咪有病:;pppp:

禁止訪問

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至