夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

引用:唔會啦,一定離婚。要我咁樣疑神疑鬼,我寧

原帖由 AnnGartafield 於 12-06-16 發表
唔會啦,一定離婚。要我咁樣疑神疑鬼,我寧願自己生活開心啲,照顧好父母。

...
我以前都係咁諗,有同事接受過啲離開過一段時間嘅男人,我仲覺得佢哋點解咁都可以接受。但原來發生喺自己身上時,感受完全不同了!真無奈!

子爵府

我的育兒心得勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

唔好check啦~ 既然揀咗再比機會佢就要信佢。(從新信任這條路不易行的!!)
一陣你去到,見唔到並唔代表D咩(可能不同時間返港),若果*touchwood*見到佢地一齊又點?打人呀?離婚嗎?

mydd  agreed  發表於 12-9-18 16:42

禁止訪問

回覆 回覆:jbma的帖子

大宅

congratzzz

翡翠宮

回覆 回覆:karryy的帖子

又會咁啱個女仔生日,你老公就要去澳門做野,咁巧合呀如果係我會突擊接佢船,如果check唔到野咪當比個驚喜佢囉,如果真係證明佢同個女仔一齊去,咁就要死心喇,3番4次咁呃你~~~

WHCS  冇錯  發表於 12-6-16 11:58

子爵府

回覆:霖仔 的帖子

性格問題,我一定要俾自己好好生活,唔會俾一個對我不忠既人影響之後既生活,否則對唔住自己父母。

pinky30312    發表於 13-1-29 10:58

伯爵府

可能像係一個分手之旅。當係最後一次見面。

iluvmeeself    發表於 12-9-18 04:18

大宅

引用:佢每年都有一次過澳門做展覽,時間差唔多。

原帖由 karryy 於 12-06-16 發表
佢每年都有一次過澳門做展覽,時間差唔多。佢亦一早約咗星期一陪佢(星期一係補假),當然會檢查功課啦!但 ...
原來如始……其實講真,既然佢現答應妳回了家!就不是看佢今次或下次,幾時又點呃妳!!不如望遠D,看整體……為免整殘自己,日日活在疑神疑鬼,人都顛,簡直精神虐待!!我唔想妳重滔(某人)覆轍,回想起是好不必,不智嘅!!時間日孑 會證明一切,何况,紙包唔住火,如果個八婆係要同妳爭,妳唔駛查,佢一定驚死妳唔知!!一定要叫自己放鬆D!! 做運動keep fit,行街買衫扮靚!!事實focus 去做運動,扮靚對自己有着數呀!!“輸人千其唔好輸個陣“ !!要受精神'虐待既唔係妳,喺個臭八婆呀!! 我支持妳!!!放鬆D!!

pinky30312    發表於 13-1-29 11:01

大宅

回覆 回覆:karryy的帖子

往後如果重係好可疑既,唔駛自己出手查,搵私家貞探跟吓!有相為證,不用多加“幻想“同一味“靠估“!!咪當幫一個case做個總結囉!!

別墅

我覺得想check就去check啦,
有時真係控制唔到自己去唔check~

子爵府

引用:去咗馬交嗒女啦遲少少打電話俾佢,chok下佢

原帖由 維港 於 12-06-16 發表
去咗馬交嗒女啦
遲少少打電話俾佢,chok下佢, 有懷疑就表白你驚佢偷食 擾亂佢情緒,等佢無mood搞野 ...
點睇到表現量同交貨量架?
要學多樣野傍身!

侯爵府

你去接船個動機好明顯係唔信佢,佢見到唔會開心,不過叫個FD偷偷地去睇下佢同咩人一齊返.如果同女人一齊既咪叫佢影相做證囉.
有D野要發生點都要面對一次架啦,佢真係同個女仔一齊既你都應該死心啦.

子爵府

引用:支持,講得好,我都吳理我老公有定無,總之

原帖由 momojoyse 於 12-06-16 發表
支持,講得好,我都吳理我老公有定無,總之對自己好些,扮下靚,shopping, 行出來無人感覺我有個讀中學的仔 ...
自從發現c6有古惑後,喊過痛過。
最後要知道自愛最重要,比自己靚一世,開心一世仲好

大宅

回覆:如果佢無呃我, 希望我唔係發夢!

其實兩個結果我都有哂心理準備,如果驚佢見到我覺得我check佢,我大可唔現身。如果同男同事返,咪當bonus,如果同個女嘅一齊返,我只會影低相,可做將來嘅證據啫!同埋要開始鋪離婚嘅路同打算囉!
我絕對唔會潑婦罵街,映衰自己!

pinky30312    發表於 13-1-29 11:01

大宅

引用:Quote:原帖由+維港+於+12-06-16+發表去咗馬

原帖由 tyon 於 12-06-16 發表
點睇到表現量同交貨量架?
要學多樣野傍身!
學識呢個好緊要呢!

子爵府

引用:Quote:原帖由+tyon+於+12-06-16+發表點睇到

原帖由 karryy 於 12-06-16 發表
學識呢個好緊要呢!
交貨量喎?多與少有關?

大宅

引用:Quote:原帖由+karryy+於+12-06-16+發表學識

原帖由 tyon 於 12-06-16 發表
交貨量喎?多與少有關?
做得多,表現會唔同,會無咁敏感,交貨量都會少咗!

男爵府

回覆:tyon 的帖子

觀察交貨量有一定嘅條件限制,使用避孕套的話,才可得知交貨量是否正常。完事後,可留意避孕套內精液的多寡。

禁止訪問

畀面勳章

如果佢無呃我, 希望我唔係發夢!

男爵府

回覆:如果佢無呃我, 希望我唔係發夢!

樓主,C6回家了嗎?

首頁
12345...6

尾頁

跳至