夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我自由了!

我也希望能始犀利人妻的謝安真,堅強起來!剛看見一次犀劇的ending,安真說回不去了!真的回不去了!很痛

珍珠宮

加油~支持你~

子爵府

BK Milk勳章

大喊一場, 發洩下d情緒, 堅強走落去!! 千祈唔好為呢d人再傷害自己(身, 心)

大宅

引用:眼淚不停流

原帖由 oknsca 於 12-06-24 發表
眼淚不停流
塞翁失馬焉知非福!!!衰既唔走,好既點會來!!!支持妳!!

大宅

回覆:我自由了!

加油!支持你!

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

加油撑你

男爵府

Cry ok ! Wake up n go go go!!
A forest is waiting for u !!

男爵府

我自由了!

加油~支持你~

別墅

引用:看了留言很感動,哭得像傻瓜一樣 +

看了留言很感動,哭得像傻瓜一樣
要喊就盡情喊吧!發洩過後就要振作
我同你一樣~係呢度好多姊妹給我鼓勵;令我好感動!由4月小產到5月c6出走,我經歷好多!亦都明白就算得返自己,都要堅強!要學識放低~努力呀!我地一齊加油!

男爵府

我自由了!

社工應該去邊渡揾?

wife  明愛有輔導熱線, 你可以搵佢哋傾吓, 舒發吓內心世界!  發表於 12-6-24 19:14

侯爵府

決定了就吾好再想佢,想吓自己的將來,明天會更好!加油!

禁止訪問

男爵府

i am not alone!我仲有兩個囝!
多謝妳們的祝福!

複式洋房

引用:看了留言很感動,哭得像傻瓜一樣 +

看了留言很感動,哭得像傻瓜一樣
哭吧!盡情發洩一下,然後振作,活得更好!支持你!

別墅

回覆:oknsca 的帖子

Quote:生活總和我們開著玩笑,你期待什麼,什麼就會離你越遠;你執著誰,就會被誰傷害得最深。沒有結局的感情,總要結束;不能擁有的人,總會忘記。有些事注定成為故事,有些人注定成為故人,有些路注定要一個人走。既不回頭,何必不忘。

你要堅強,兩個小朋友是你未來的目標,努力,支持你

大宅

回覆:oknsca 的帖子

我係網度copy出黎,希望可以幫到你。加油啊!

社會福利處熱線 23432255

心理健康資訊熱線 27720047

衛生處中央健康教育組24小時健康教育熱線 28330111

情牽一線 熱線輔導 27827777

香港撒瑪利亞防止自殺會 23892222

香港基督教女青年會青年熱線 27116622

香港基督協會關心一線 27778899

生命熱線 23820000

香港心理衛生會心理健康資訊電話 27720047

其他輔導服務機構 :

1. 香港國際社會服務社(新移民及海外家庭輔導)
灣仔軒尼詩道130號修頓中心6字樓 2834 6863

2. 香港青年協會青年輔導中心
九龍大坑東村東裕樓地下G13-18室 2788 3433

3. 香港撒瑪利亞防止自殺會
彩虹村金華樓地下126-127室 2389 2222

4. 浸會愛群社會服務處輔導服務
灣仔道199號文匯商業中心9字樓 25724365

5. 香港家庭福利會家福中心
屯門蝴蝶村蝶意樓地下104-106室 2465 6868

6. 和諧之家
九龍尖沙咀郵政局信箱99068號 2522 0434

7. 香港基督教女青年會熱線電話輔導服務
九龍城富寧街真善美村低座二樓 2760 7117

8. 明愛扶輪社筲箕灣婦女及家庭服務中心
筲箕灣西灣河街121-135號利基大廈1樓1室 2884 1329

9. 香港基督教服務處(輔導服務)
屯門山景村景樂樓8-10號地下 2454 1236

10. 柴灣浸信會輔導服務部
香港柴灣翡翠道30號 2558 3272

子爵府

當佢英年早逝算啦;有d人係要用女人去平衡自己, 佢哋吾會理身邊人感受(包括太太, 子女, 父母..), 佢吾會諗老來有無兒女福; 佢哋只為女人器官生存, 無呢個又會有下一個.....識咗呢d無道德又自私嘅男人真係無法招架....最好就係離他越遠越好, 可以的話吾識仲好,因為佢哋到死果日都吾會覺得傷害咗你, 亦吾會對你有任何內疚感.....只因佢本性如此!
樓主:盡情喊, 發洩, 比自己舒發心靈一段時間, 吾使迫自己死忍;到發洩夠你就學會對他更絕情, 知道兩個兒子同自己比他更重要, 努力!

男爵府

我自由了!

多謝各位!我會加油,不會令你們失望!這幾天會去找社工!請祝福我!

男爵府

我自由了!

我怕自己心軟,已在fb發聲明!這次真的只能前進,不能後退!加油

大宅

加油呀
等做手術

首頁

尾頁

跳至