跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 你地個bb好嗎?

Hello Hello,

I still have 9 lbs then back to my normal weight as before, I think breastfeeding is really helping in some way. Unfortunately I have to pump breast milk for my ToTo as to see exactly how many oz he takes, and he is so lazy to suck only 5 mins and back to sleep, so so difficult to wake him up. I am so happy to see him growing, he was 5.8 lbs when born and now over 9 lbs. One lucky thing that I do not have stretch marks and my shoe size is the same (my feet already too big compare to my height).

大宅

mrsmcdull,

我b女同毛毛一樣,又係有小腸氣,亦係要等到1歲時睇吓佢自己好唔好得番,若果唔好,醫生話就要做手術呀! 所以都有d擔心!

[quote]
mrsmcdull 寫道:
我都有10磅未減..不過餵人奶又唔可以節食,哎....而家惟有日日縛住個肚腩。

我毛毛基本上幾好,食得、去得,不過就突肚臍囉,醫生話小腸氣,所以成日有風,要掃好耐先

別墅

唔覺唔覺仔仔就哩個半月喇!衣家成日要人同佢傾計,有時會玩到笑出笑,見到佢都好開心架,不過有一個問題就係佢成日要人抱,以為佢訓左點知一放落床又大喊,前幾晚都要到3-4點先可以放佢落bb床訓,攪到我咩家務都做唔到,(好彩佢今晚早左肯自己訓,我先可以洗埋d衫 )其他媽咪有無咁既情況,有咩好方法? :-(

男爵府

我個毛毛同你仔仔完全一樣,最鐘意傾偈,而家又開始成日要抱。

不過我唸呢個係必經階段,所以通常我都一定應下佢要求。

Qooyoyo 寫道:
唔覺唔覺仔仔就哩個半月喇!衣家成日要人同佢傾計,有時會玩到笑出笑,見到佢都好開心架,不過有一個問題就係佢成日要人抱,以為佢訓左點知一放落床又大喊,前幾晚都要到3-4點先可以放佢落bb床訓,攪到我咩家務都做唔到,(好彩佢今晚早左肯自己訓,我先可以洗埋d衫 )其他媽咪有無咁既情況,有咩好方法? :-(

男爵府

cherryice

終於搵到人同病相憐啦....

醫生話2歲都唔掂就做手術,有5%機會囉。不過我地樂觀D,我地一定係95%那批。

我以前都見過有女孩小學先做手術。都龍精虎猛嫁。

大宅

[quote]
車莉 寫道:
米水,
係呀, 以前真係好fit, 好索0架
我total重左40多磅, 以前一日食唔夠半碗飯, 而家日日食5-6碗, 唔肥有鬼 :-( 琴晚去飲, 人地仲以為我有左呀! [quote]

車莉,
上次去奧海城都唔覺妳咁肥架???
咁有冇著速腹褲呀??

大宅

mrsmcdull,

希望我哋係95%嗰批,我囡囡同毛毛都可以自己好番啦! 原來做人父母好多野都要擔心,特別係小朋友嘅健康。

mrsmcdull 寫道:
cherryice

終於搵到人同病相憐啦....

醫生話2歲都唔掂就做手術,有5%機會囉。不過我地樂觀D,我地一定係95%那批。

我以前都見過有女孩小學先做手術。都龍精虎猛嫁。

大宅

係呀,原來個個BB都要經過呢個階段呢!! 個零月之麻! 開始成日要抱,依家我都無禁好手力啦,放佢係我張大床內同佢傾計,又店番! 佢好似唔想成日係張床到好似好悶禁,咪放D玩具比佢玩羅,點知佢唔識玩,無D反應. 都係同我地傾計開心D.

死啦! 我遲D放完產假要返工時咪無人同佢傾計羅? 唔知個工人同佢講D唔咸唔淡的講東話識唔識聽呢? 個工人咪要成日都同佢傾計同抱佢咪仲得了!! 好唔得閒!!

所以我都無成日抱佢,佢越來越少瞓啦! 唔知你地比D咩比工人同佢玩和學習呢? 唔好花丟光陰呢!

Qooyoyo 寫道:

大宅

TobsterBB

I feel exactly the same. I still have 16 lbs to lose, but i am going back to work also in 3 weeks. If I can't lose the weight, I will have to buy many new clothes and it will cost me $$$$$$$ (as I have to wear suits/ smart causal wear).

My baby is fine, and I am happy that she cries less now. She is also patient enough to play with me for a little while, though she still doesn't respond with a smile . :cry: She eats 100-110 ml every four hours, much less than other babies of same age (1 month 2 weeks), but I think it's okay because she's gaining weight and my husband and I don't want my baby to be overweight. :wink:

首頁

尾頁

跳至