自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有個bk友話,fortress窗口機如要再裝好D,都係加$300.

大宅

回覆 yan511229 的帖子

如係窗花加鋁架玻璃嗰種,價錢真係任佢講架!

子爵府

玩具勳章

換!

大宅

我媽係直x度買架!e+話星期一黎睇下!唉,打去問,佢又話要黎睇下係咪個冷氣問題!我啊媽話自己跟,唔洗我幫佢跟

fufugugu  師奶因住唔夠人玩!  發表於 12-7-21 17:48
fufugugu  乜牌子呀?  發表於 12-7-21 17:47

水晶宮

子爵府

回覆:冷氣機買唔夠3日唔凍!

我c6都係安裝冷氣,其實所有大公司同細鋪都只會包基本安裝,如有窗花,其他複習野要整,多數都要另外加$$$, 所以sales未睇過位就報價比你,都信唔過

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

abcabc123 發表於 12-7-21 17:31
我媽係直x度買架!e+話星期一黎睇下!唉,打去問,佢又話要黎睇下係咪個冷氣問題!我啊媽話自己跟,唔洗我幫佢跟: ...
咩牌子?小心呢間野裝機做手腳, 等你再搵佢地上黎check , 就屈你幾百蚊,因佢地外判無枉管

侯爵府

引用:唔會嘛?係乜牌子?我5月果時買左部分體成

原帖由 pooh88 於 12-07-21 發表
唔會嘛?係乜牌子?我5月果時買左部分體成個月,部機實則開過幾次開頭好凍,後來唔夠凍!我打去維修佢地搵 ...
咁好換新機? 是否買機連安裝呀? 咩牌子?

珍珠宮

回覆:冷氣機買唔夠3日唔凍!

我家部H牌都試過,用了2個月便唔凍,保養check機,原來漏雪種,搬走整幾日,最慘是最熱天氣,細b又剛出世不久,全家人晚上要去亞仔房瞓,好在係子母床,不過細b要瞓high chair

大宅

回覆 水草 的帖子

惠x浦分體機我買凈機,安裝自己搵師傅架!保養佢起初覆我話要撘棚又話點整點整,嚇了一跳心唸咪貴過我買過另一部新!問佢幾錢原來係免費架,都好啲!到整果日先知原來係換過部新既比我添!有啲電線有問題就叫我搵返之前裝機師傅攪返。好到不得了!真係要大讚

大宅

冷氣機買唔夠3日唔凍!

我家部大金最初都有咁既情況,後来叫師傅跟番,原來係漏雪種,我諗你部冷氣,都係有咁既可能

子爵府

畀面勳章

fufugugu 發表於 12-7-21 17:22
回覆 yan511229 的帖子

如係窗花加鋁架玻璃嗰種,價錢真係任佢講架!
家人係住舊式樓,冇冷氣個石屎台位,真係任佢開價,諗住c父狼打去cs問睇下有冇轉機,但cs態度都差,一味事不關己.....總之差啦!

侯爵府

引用:回覆+水草+的帖子 惠x浦分體機我買凈機,

原帖由 pooh88 於 12-07-22 發表
回覆 水草 的帖子

惠x浦分體機我買凈機,安裝自己搵師傅架!保養佢起初覆我話要撘棚又話點整點整,嚇了一 ...
真係超好喎,明知唔関機事,不單同你換過部新機,仲免費撘棚,真係好好的售後服務,不過,我對呢個牌子麻麻地

珍珠宮

好媽媽勳章

咩牌子? 個個牌子代理都唔同~

大宅

回覆:echoo 的帖子

agree, i buy hitachi 比貴多100-200叫代理上門, 好過街邊d, now used over a year, still very cold 20000btu

Sent by GalaxyTab 10.1

首頁

尾頁

跳至