懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 首次生 BB, 通常會早產嗎? 因為想知道提早幾多個星期放產假

我第一胎四十週一日, 真係"準". 最衰係公司只可前四後六.

複式洋房

Re: 首次生 BB, 通常會早產嗎? 因為想知道提早幾多個星期放產假

mine is baby girl too... i think i will base on the expected due date (may 8) told by c+ and take 2 weeks early la. :lol:
gyeung77 寫道:
My aunt told me that since I am having a girl it is usually fall due 2 weeks before.

複式洋房

wah... one month early?!
JoannaFung 寫道:
我本來前二後八, 但BB早咗一個月出世, 現在變咗後十.

大宅

別墅

HELLO

我就40週3日.......笌一次未必早產的....看情况

男爵府

第一胎 ~ 遲了六日(放前二後八)
現在第二胎 ~ 未知 (都係放前二後八)
Don't worry!Be happy!

別墅

我老公想我多d時間養精蓄銳,又話到檢查密so已入紙申請前4後6了。

首頁

尾頁

跳至