自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:NoName 的帖子

我試過同啲男性朋友講哩句

男爵府

睛靈勳章

引用:Quote:原帖由+venus228+於+12-08-04+發表宜

原帖由 NoName 於 12-08-04 發表
我以前都好想生小朋友,但呢幾年愈諗愈
你係咪都係教琴嫁? 我教左都有十年, 初初教琴時D小朋友單純好多, 而家o個D練精學懶, 聰明到成日駁咀, 三四年級已經話拍過幾次拖, 咁我問佢地拍拖做D咩, 除左拖手, 錫咀.....有一個女仔答我...........愛撫佢真係咁答我攪到我真係唔敢生.....mouth:

珍珠宮

venus228 發表於 12-8-4 23:31
宜家呢代真係好開放,別人的教唔到,只可以努力教好自已女兒。我仲要三條女,諗起都驚

...

從小教育佢哋呢方面的正確觀念好重要的!!你仲要有三條女,真係諗一諗都打咗個冷震~!!!!
我個仔,我都自小不停教佢邊D女仔係好,邊D係唔正常,同佢洗腦咁,好驚第日識著過咁樣的女仔就慘了!

珍珠宮

引用:Quote:NoName+發表於+12-8-4+23:35+真係晤

原帖由 up88 於 12-08-04 發表
你覺唔覺依家時下的女仔好鍾意露身體比人睇,他們都感到平常,好開放,年代不同了吧,守身如玉我估佢哋都唔識 ...
露都算,佢地而家係一識,連人地個人品都晤諗就講熄燈,咁細個,搞出啲咩人命又要父母幫,又害左個小朋友

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+NoName+於+12-08-04+發表都要

原帖由 Jason 於 12-08-04 發表
佢地怕冇男人多D

珍珠宮

引用:我試過同啲男性朋友講哩句 +

原帖由 Yyannes 於 12-08-04 發表
我試過同啲男性朋友講哩句
你認真定講笑我

珍珠宮

NoName 發表於 12-8-4 23:42
露都算,佢地而家係一識,連人地個人品都晤諗就講熄燈,咁細個,搞出啲咩人命又要父母幫,又害左個小朋友:s ...

父母從小無教佢哋自愛,到時咪自己受番!!!應要自小就教佢哋不能隨便,但依家的父母都好少教,諗住學校會教!真係要自小洗腦咁教架!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+NoName+於+12-08-04+發表我以

原帖由 kam825 於 12-08-04 發表
你係咪都係教琴嫁? 我教左都有十年, 初初教琴時D小朋友單純好多, 而家o個D練精學懶, 聰明到成日駁咀, 三四 ...
係呀!嘩,你啲學生咁犀利,講到摸架喇,摸摸下就摸左女仔個身去架喇我果啲就未拍拖,暫時仲好純,乖乖讀書升大學,但係都會有其他行為問題,教左琴見多左小朋友之後,就對生小朋友愈來愈無信心,發覺而家好多小朋友都好難搞,怕自己教晤掂會害左佢,始終教自己果啲晤同教人地果啲

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

引用:Quote:NoName+發表於+12-8-4+23:42+露都算

原帖由 up88 於 12-08-04 發表
父母從小無教佢哋自愛,到時咪自己受番!!!應要自小就教佢哋不能隨便,但依家的父母都好少教,諗住學校會教!真 ...
真係要由細開始洗腦

大宅

BK Milk勳章

而家後生果一代唔拍拖比人當怪胎.

珍珠宮

引用:而家後生果一代唔拍拖比人當怪胎.

原帖由 Charlizeee 於 12-08-04 發表
而家後生果一代唔拍拖比人當怪胎.
拍拖我覺得無問題,但晤好一拍就已經講熄燈呀

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+TMC3012+於+12-08-04+發表十

原帖由 NoName 於 12-08-04 發表
仲過份
兩個女仔搭巴士(學生), 有個女仔話個男朋友係外國返黎, 比一萬蚊佢陪佢一個月放暑假
佢個朋友居然話, 連埋唔得閒果幾日, 一日比佢搞一次, 一日都有成三百幾蚊, 聽到真係mouth:

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+NoName+於+12-08-04+發表仲過

原帖由 TMC3012 於 12-08-04 發表
兩個女仔搭巴士(學生), 有個女仔話個男朋友係外國返黎, 比一萬蚊佢陪佢一個月放暑假
佢個朋 ...
收錢

子爵府

希望佢地只係讓下

伯爵府

回覆:希望晤係呢度啲姐妹們嘅囡囡!

好驚,怕自己個女學壞

~~~~~~~~yt美麗心情~~~~~~~~

珍珠宮

引用:希望佢地只係讓下

原帖由 oldmongtung 於 12-08-04 發表
希望佢地只係讓下
我都希望係

珍珠宮

引用:好驚,怕自己個女學壞 +

原帖由 雪梅 於 12-08-05 發表
好驚,怕自己個女學壞
真係要教定佢

伯爵府

回覆:NoName 的帖子

~~~~~~~~yt美麗心情~~~~~~~~

子爵府

畀面勳章 大廚勳章

唉....都唔知點教..就算可能同佢講~佢都未必聽啦....怕怕

首頁

尾頁

跳至