婦女醫護

跳至

首頁
12345...19

尾頁

複式洋房

Re: 請問有沒有婦科(女性) 好介紹呀 ?

harry mom,

thank you
該用戶已被刪除

男爵府

環保接龍勳章

s&p 寫道:
hi harry mom,

would you pls sent me the detail to my e-mail as : [email protected] and what is the price ??

請看PM
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

大宅

大宅

Harry Mom,

Do you mind telling me the information of the Doctor and the charge in general? Thanks a lot!

民房

Hi Harry 媽:

可否email我那婦科醫生資料給我呢? 因我有纖維瘤,現在心驚膽跳, 謝謝.

sally
email : [email protected]

男爵府

Harry媽
唔該你pm醫生資料同價錢比我呀.
tks.

子爵府

Hi Harry媽,

你好嗎? 我都需要有關婦科醫生的資料, 你可否pm給我呀! :wink:

洋房

Harry媽, can you please PM me the doctor's details? thanks a lot.

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Harry Mum, pls send PM to me, thanks!!!

別墅

harry mom, please pm details to me too thanks.

民房

HARRY媽 :
可以PM我嗎, THANKS !

複式洋房

Hi Harry 媽,

本人現已四個月了, 睇開的c+醫生唔多好, 心急尋覓好的醫生 (可接生), 得知你有好介紹, 請e-mail : [email protected], 謝謝!

大宅

hello harry ma,
pls kindly send me the name and number, and she's in central is she sooooo expensive??

民房

Hi HARRY媽,

Kindly PM the doctor's information to me. (等得奈唔奈架? 有d醫生要等成兩個鐘)

Thanks!

民房

Harry 媽我都想知, 請PM我呀, THX

民房

Hello Harry Mum,
Pls. send the information of the doctor too.
I want to find a nice doctor urgently.
Thanks a lot. :lol:

大宅

畀面勳章

Harry 媽, 唔該我都想要ec資料.

男爵府

環保接龍勳章

NH,請你看私人訊息,
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。
該用戶已被刪除

首頁
12345...19

尾頁

跳至