跳至

首頁
12345...46

尾頁

男爵府

Re: BK1205 媽咪會 - 半歲BB活動

$120

mandy_tai 寫道:
bearso,

我想知我大仔收幾錢呀 ? 佢 9 歲半呀 ! thx..........
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

大宅

hello 各位:

我終於叫到我愛人請假陪我一齊出席呢個活動la, 好鬼開心呀, 因為可以見下大家lu
我的相片璁璁@BabyFace我o係05年12月14日出世o架 ! !

大宅

Dear Bearso,

I already trf $$$ to u ($240.00) at 14:06, pls check!!

I am so happy, because it is my 1st time join BK1205 媽咪會活動!!
[img][/img]

男爵府

歡迎咁多位呀

男爵府

rec'd!!! thanks!

ksfionawong 寫道:
Dear Bearso,

I already trf $$$ to u ($240.00) at 14:06, pls check!!

I am so happy, because it is my 1st time join BK1205 媽咪會活動!!
Michael B. was born on 15 Nov 2005!

男爵府

April/11/2006

Hello!各位姊妹,

首先很多謝各位非常合作地報名及準時付款!
現在有27單位參加!

當所有事宜落實後便會以Email 方式個別通知參加者關於今次活動內容;本活動所以項目支出費用;贊助商等事項。

其他會員如有興趣請盡快報名,現在只有3個單位餘額喇!

如有疑問請PM本人,多謝各位!

希望盡快見到大家啦!

啤嫂
各位姊妹,

大家好呀!現在我地已經有81個會員喇!

自從2月26日既BB聚會反應熱烈!今次又有活動喇!我有以下既提議:

日子暫定: 7/1/2006 (視乎會場的時間)

時間: 1:00pm ~ 4:00pm
地點建議: 尖沙咀YMCA

人數: 暫定-30個單位 (總人數: 60成人+大約30位BB),名額有限先到先得!

訂金: 每位$120,小童under 3歲係free既!
活動內容: TBC

為免報名及支付款混亂,暫定既報名方法如下: 先email比Bearso,收到Bearso replied 後24小時內入數,入數後立刻通知Bearso or 貓姐 (可以PM or Email)。 如果24小時後都無入數,我地會當佢放棄,又另位補上。

Bearso
[/quote]

子爵府

bearso
=====
請問仲有無人会帶4姐??
同埋4姐洗吾洗報定名??
因為我4姐話全場得佢一個的話,
佢可以幫其他太太手 take care bb wor ~~

大宅

bearso,
我今日先睇到post, 請留位比我地一家三口呀!

男爵府

湯太,我會帶四姐既,而且都會比埋佢果份$$先!

January, 當然預o左你啦!!

bearso

男爵府

April/11/2006 - 11.05pm

Hello!各位姊妹,

首先很多謝各位非常合作地報名及準時付款!
現在有29單位參加!

當所有事宜落實後便會以Email 方式個別通知參加者關於今次活動內容;本活動所以項目支出費用;贊助商等事項。

其他會員如有興趣請盡快報名,現在只有[size=x-large]1個單位餘額喇!

希望盡快見到大家啦!

啤嫂
各位姊妹,

自從2月26日既BB聚會反應熱烈!今次又有活動喇!我有以下既提議:

人數: 暫定-30個單位 (總人數: 60成人+大約30位BB),名額有限先到先得!

為免報名及支付款混亂,暫定既報名方法如下: 先email比Bearso,收到Bearso replied 後24小時內入數,入數後立刻通知Bearso or 貓姐 (可以PM or Email)。 如果24小時後都無入數,我地會當佢放棄,又另位補上。

Bearso

子爵府

係呀........禁我4姐有伴 la........!!!!

子爵府

January 寫道:
bearso,
我今日先睇到post, 請留位比我地一家三口呀!

[size=medium]仲以為你另起爐灶吾同我 chat tim !!!!捨得蒲頭啦咩!!!!!

男爵府

April/12/2006

Hello!各位姊妹,

[size=large]已經滿額喇!!

希望盡快見到大家啦!

啤嫂
各位姊妹,

Bearso

大宅

嗶....好開心好期待呀
我都係第一次參加咋

大宅

tsznok ,
不過我出親來tsuen wan 都同埋b爸架,我一個人邊得呀囡畏成10几磅架ma
你tsuen wan 近邊頭呀??

大宅

bearso,

I'm late, 可唔可以加埋我呀?

pooh

男爵府

Pooh,

Check PM please~~

Bearso

侯爵府

好媽媽勳章

我o向名逸居,知唔知邊樹?

pocket 寫道:
tsznok ,
不過我出親來tsuen wan 都同埋b爸架,我一個人邊得呀囡畏成10几磅架ma
你tsuen wan 近邊頭呀??
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

子爵府

Pooh2005 寫道:
bearso,

I'm late, 可唔可以加埋我呀?

pooh

[size=large]下次咪遲到 la ~~~~

男爵府

Hello!各位姊妹,

[/quote][size=large]地點有變動 - 油麻地YMCA

今天霸媽(Hellopepsi)原本去尖沙咀YMCA關於落訂金事議,但負責人突然把價錢提高!因為我們太多人同有BB車,需要更大的場地!並要求加大$$。

之後霸媽再找到油麻地YMCA再傾過價錢商議,地方更大!所以我們商討過決定轉地點。

本人肯代表非常抱歉,可能令大家不便,敬請願諒!

希望盡快見到大家啦!

啤嫂

首頁
12345...46

尾頁

跳至