夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由+yukyiu+於+12-10-01+發表用咁

原帖由 BB女樂樂 於 12-10-01 發表
我eq高,唔會比佢講2句我就驚囉,佢有繼續寫但我冇回應佢,佢夠薑打比我,好野

...
點解唔block咗隻賤X?

公爵府

引用:+

直頭問佢你老公係咪仲欠佢叫雞費:;pppp:係的話同佢話奶奶是當家,叫佢自己問奶奶攞錢

大宅

嘩,神奇!一係有人借女人過橋想你自動離場
一係有人自己想博爆個男人D衰嘢等你自動離場
再唔係,佢已經係公認嘅小三,D小四小五唔識/唔敢搵你就搵佢...
咩都好,一於唔駛理,睇完得啖笑。
希望樓主可以快啲實踐同追求你真正想要嘅嘢,唔駛再理呢D人。

大宅

引用:Quote:原帖由+BB女樂樂+於+12-10-01+發表+

我係都會答"𨶹我咩事?"她只係想借你對手借你把口對付賤男,用激脹法!她真係低能,你在乎的不是賤男有多少個女人,在乎的不是他會唔會回來呢個家!她低估左一個死左心的女人要的是什麼...!我係你..就放長眼看戲...理他生死!他有他要玩,你有你想要的野(住的地方)和$$$$$$$。:;pppp:

禁止訪問

回覆:隻雞主動打比我講呢啲,賤男之4

大宅

引用:Quote:原帖由+yukyiu+於+12-10-01+發表用咁

我eq高,唔會比佢講2句我就驚囉,佢有繼續寫但我冇回應佢,佢夠薑打比我,好野

...
係啦...心涼曬啦!她自己當寶之麻...低死

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

女人真可怕

大宅

陪月勳章

我覺得個男人可怕D喎!

伯爵府

block左隻雞啦,仲有contact做乜

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:+

你答佢.... ( 你搵我老婆無用架! 你死心啦! 我地玩完喇! 你點抹黑我都無用! 我會同我老婆一生一世! 你只係一隻唔洗錢既雞咋! 我會del msg 我老婆一個都睇唔到! 哈哈! ) 睇下隻雞激唔激到爆炸

大宅

引用:Quote:原帖由+BB女樂樂+於+12-10-01+發表我

原帖由 pmchuchu 於 12-10-02 發表
我係都會答"𨶹我咩事?"她只係想借你對手借你把口對付賤男,用激脹法!她真係低能,你在乎的不是 ...
冇錯,雖然我冇左老公,但我仲有免費屋住,唔駛交租同水電煤,同埋62每個月固定數千蚊既之所謂安家費比我,有錢拎有屋住都唔知幾好,儲定錢搵後路

pat222    發表於 12-10-8 12:20

大宅

引用:Quote:原帖由+BB女樂樂+於+12-10-01+發表我

原帖由 cablecabletv 於 12-10-01 發表
點解唔block咗隻賤X?
唔block住,留返啲証據,第時同個賤男有咩嘈起上黎,send返比佢睇,隻雞whatsapp有相,佢冇理由唔知

大宅

引用:Quote:原帖由+BB女樂樂+於+12-10-01+發表你

原帖由 sfmeow 於 12-10-02 發表
你答佢.... ( 你搵我老婆無用架! 你死心啦! 我地玩完喇! 你點抹黑我都無用! 我會同我老婆一生一世! 你只係 ...
梗係咩都唔講啦! 關我叉燒事咩,佢想知我反應係咩?今朝又黎whatsapp 我喇……我依然照舊唔理佢

大宅

引用:嘩,神奇!一係有人借女人過橋想你自動離場

原帖由 bohenia 於 12-10-02 發表
嘩,神奇!一係有人借女人過橋想你自動離場
一係有人自己想博爆個男人D衰嘢等你自動離場
再唔係,佢已經係公 ...
尋晚仲攪笑,賤佬點幾同隻雞係度大大聲講電話,我又比佢嘈醒,我諗住出黎去廁所,跟著入左廚房飲水,我本身感冒已經未好,跟住佢地嘈到七彩,賤佬叫我同隻雞對話,仲開埋speaker,我都已經好累,我已經同佢地兩個講關我咩事,咩都唔知唔好拉我落水,我只係當住個speaker問左個賤佬一句你要我講野首先答左我一句,我係你邊個? 個賤佬冇答,仲不停要我同隻雞講野,我睬佢都傻,跟住隻雞跟尾狗走去問賤佬,我係你邊個,賤佬又唔答,之後我返左入房訓:;pppp:

大宅

引用:Quote:原帖由+cablecabletv+於+12-10-01+發

原帖由 BB女樂樂 於 12-10-02 發表
唔block住,留返啲証據,第時同個賤男有咩嘈起上黎,send返比佢睇,隻雞whatsapp有相,佢冇理由唔知

...
叻女! 最好她講多d...証據越多越好! 呢d時侯你就係坐定定看戲的時候,隻颠雞做得越多,心越涼!因为他搶人老公,最後咪又係什么得不到,抵死!

大宅

引用:Quote:原帖由+bohenia+於+12-10-02+發表嘩

原帖由 BB女樂樂 於 12-10-02 發表
尋晚仲攪笑,賤佬點幾同隻雞係度大大聲講電話,我又比佢嘈醒,我諗住出黎去廁所,跟著入左廚房飲水,我本身 ...
哈哈。。你問得好!賤男連少少尊重人的行为都懒得做,在家和别的女人吵嘴,真係好衰!

大宅

回覆:pmchuchu 的帖子

大宅

回覆:BB女樂樂 的帖子

大宅

一個不知所謂的狗公

大宅

引用:一個不知所謂的狗公

原帖由 hotracy918 於 12-10-02 發表
一個不知所謂的狗公
唉,我諗冇人衰過佢