自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:what app 派貼請飲 ....

咁都得

子爵府

好媽媽勳章

引用:咁你又whatsapp返人情比佢囉

原帖由 mochapig 於 12-11-09 發表
咁你又whatsapp返人情比佢囉

大宅

回覆 Tammylung 的帖子

吓.................堅有LEE D 人......

大宅

heffalumpiglet 發表於 12-11-9 10:56
唔係連印貼費都慳吓
佢張貼......應該話個信封面有我個名.....

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

mochapig 發表於 12-11-9 10:38

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

其實佢係whatspp張帖比你,到時先比你丫
定係點先

子爵府

係啦, 依家d 人明唔明咩叫禮貌, 結婚派貼都唔會親自打黎問你, 只會用whatsapp 問你.

大宅

木土土 發表於 12-11-9 11:05
佢之前親口問咗你去唔去先比帖,都算有誠意!佢用whatsapp比帖係無mug禮節,但而家好多人係咁認為不拘小節 ...
平時食飯...聚舊又唔見佢出現.....結婚先搵我地班朋友.....

大宅

大宅

chelsea_jbb 發表於 12-11-9 11:18
係啦, 依家d 人明唔明咩叫禮貌, 結婚派貼都唔會親自打黎問你, 只會用whatsapp 問你. ...
係禮貌問題...好似不被專重

fatmth  AGREE  發表於 12-11-9 14:59

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

而家啲人係咁, 冇計

珍珠宮

熱血勳章 玩具勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章 遊學勳章

我係what apps 問完先再出帖

翡翠宮

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:回覆+Tammylung+的帖子 吓...............

原帖由 c4ceci 於 12-11-09 發表
回覆 Tammylung 的帖子

吓.................堅有LEE D 人......
x2

人與人之間的感情很脆弱~ 珍惜那個能夠讓你做回真正自己既人~ 活在當下!

寶石宮

引用:咁咪得囉+

原帖由 Tammylung 於 12-11-09 發表
咁咪得囉

子爵府

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

就算唔得閒,問人地址,寄出去,whatapp比人知,問人收唔收到,連咁基本禮貌都唔識,唉!而家的人真係

男爵府

畀面勳章

會唔會係到時補返張帖比你呀?
每逢佳節倍思親確確切切說中我心炊

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 DHA勳章

我試過有朋友寄帖俾我寄失左....
會唔會係真係冇時間親手俾你,所以whatsapp左時間地點俾你先,到時再俾返張帖你﹖
不過如果真係咁,都應該解釋返句,唔係就咁whatapp張帖就算。

首頁

尾頁

跳至