跳至

首頁

尾頁

大宅

janis836 發表於 12-11-16 20:18
我仔仔都係10年,返緊nursery, 我都係ftm!
Hi Hi, 你仔仔係邊到返N架..? 你平時喺屋企忙D咩...洗唔洗接返學放學...!!
我女都係剛返學3星期, 因為佢係11月插班...喊咗幾日!! 都算係咁喇!

我聽人講又話發惡夢...又會唔肯著校服!! 好彩我個女無發惡夢...mouth:

公爵府

BK Milk勳章

回覆:applemore 的帖子

我仔仔都係10年10月呀!返緊n班!我都係FTM!

公爵府

BK Milk勳章

回覆:szetoszeto 的帖子

仔仔係九龍塘方方讀n,都係11先插班,返第一日冇咸,第二日爆咸,之後都冇,我自己接送返學,好搞笑,每次差唔多行到學校門口就要自己揹書包!你囡囡返邊間?

公爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:janis836+發表於+12-11-16+20:18+我

原帖由 szetoszeto 於 12-11-16 發表
Hi Hi, 你仔仔係邊到返N架..? 你平時喺屋企忙D咩...洗唔洗接返學放學...!!
我女都係剛返學3星期, 因為佢係 ...
K就報左10幾間,in左一大半啦!而家一個offer都冇,好心急,係呢,你住馬鞍山邊到?

szetoszeto  我係住沙田架!  發表於 12-11-17 09:30

大宅

janis836 發表於 12-11-16 20:42
仔仔係九龍塘方方讀n,都係11先插班,返第一日冇咸,第二日爆咸,之後都冇,我自己接送返學,好搞笑,每次差 ...

叻叻喎! 只係喊咗一次
我囡囡喺第一城嘉德麗返, 佢第一日無喊...第二日都無喊...第三日就狂喊...之後喊咗3次就無喊

依兩日返到屋企...即刻主動喺書包攞張通告比我話" 媽媽: 你睇喇! 老師叫我攞比你睇架"

複式洋房

我囡囡都係10年3月呀,而家返繄n班,我都係ftm黎架
我地都係30 號in孫方中10:00

大宅

回覆 szetoszeto 的帖子

聖心我都有In,但係我仲未收到信喎⋯

大宅

peggysingkiu 發表於 12-11-17 00:15
我囡囡都係10年3月呀,而家返繄n班,我都係ftm黎架
我地都係30 號in孫方中10:00

...
Hi Hi, 你又係3月B..仲要係囡囡...嘩! 會唔會同一日架?八妹仔16號架可能做埋同學仔喎我哋晨咁早8:30 in好彩囡囡習慣早起...如果唔係實衰喇...

你3月會幫BB攪生日會嗎? 我依家開始諗梗喇....因為之前細無同佢開生日會....依家董事等佢開心吓

大宅

applemore 發表於 12-11-17 05:30
回覆 szetoszeto 的帖子

聖心我都有In,但係我仲未收到信喎⋯
你都係住沙田區? 可能分批次寄出....我有個FD住大埔都未收到!!
聖心係唔係你首選?

複式洋房

引用:Quote:peggysingkiu+發表於+12-11-17+00:15

原帖由 szetoszeto 於 12-11-17 發表
Hi Hi, 你又係3月B..仲要係囡囡...嘩! 會唔會同一日架?八妹仔16號架可能做埋同學仔喎我哋 ...
我囡係3號出世呀
都未知搞唔搞生日會呀!!
希望佢interview嗰日乖乖地啦
你in咁早,咁我地應該見唔到Lu

大宅

回覆:湊住個2010年Trouble two BB嘅媽媽!!

Hihi,我都係FTM,大女2010,07出世,讀緊綠茵N班,細女9個幾月!住馬鞍山!

大宅

peggysingkiu 發表於 12-11-17 11:02
我囡係3號出世呀
都未知搞唔搞生日會呀!!
希望佢interview嗰日乖乖地啦
哈哈...原來係姐姐...!! 我想喺黃埔冒險樂園攪生日會呀! 見到人哋玩得好開心
我今早去完MOS靈糧interview...都幾鍾意間學校!! 學校環境同老師都好好...

八妹仔依幾日傷風咳...今朝都唔敢比藥佢食...怕佢眼瞓!! 今日in都算好滿意

希望佢30號都一樣喇!

大宅

chloelx 發表於 12-11-19 16:23
Hihi,我都係FTM,大女2010,07出世,讀緊綠茵N班,細女9個幾月!住馬鞍山!

...
Hi Hi, 你住MOS呀....有無報靈糧呀?
你細囡9個月又要準備搵學校同INTERVIEW喎! 不過MOS都好多選擇....

頭先IN完諗住同個女去馬鞍山廣場個冒險樂園happy吓!! 點知...原本關門大吉喎

mos咁多小朋友點解會咁架... 你哋平時去邊到玩架....

大宅

無啊,諗住讀返綠茵,大女返得好開心!我多數係會所或者平台公園玩,有時會去馬鞍山公園,我住海栢花園

複式洋房

引用:Quote:peggysingkiu+發表於+12-11-17+11:02

原帖由 szetoszeto 於 12-11-19 發表
哈哈...原來係姐姐...!! 我想喺黃埔冒險樂園攪生日會呀! 見到人哋玩得好開心
我今早去完MOS靈糧inte ...
原本今日我地都係去靈量堂in架,不過最尾冇去到,因為覺得地點唔係咁方便我,同埋而家保良局吳多泰又有am offer ,所以諗住見埋孫方中就算了~~~

大宅

peggysingkiu 發表於 12-11-19 18:19
原本今日我地都係去靈量堂in架,不過最尾冇去到,因為覺得地點唔係咁方便我,同埋而家保良局吳多泰又有am o ...
我尋晚都有爭扎過去唔去好! 最後都決定去...當比自己多一個選擇!!

大宅

我今日都有in 靈糧,個死仔包次次都係咁, 在家生猛過鬼,出去interview 次次都頭dupdup... 今次又冇行 !!!
我in 左咁多間都冇間收1佢... 淨係得張煊昌 pm offer (仲要係人地唔要放出黎)...不過我最後都冇要

大宅

applemore 發表於 12-11-19 23:36
我今日都有in 靈糧,個死仔包次次都係咁, 在家生猛過鬼,出去interview 次次都頭dupdup... 今次又冇行 !!! ...
唔好咁嬲喇! 佢可能怕醜呢...仔仔有無番N班呀?

別墅

回覆 applemore 的帖子

我個囡上個禮拜都去左靈糧IN,IN左6間,最差呢間,人地成排小朋友坐係度,佢要我抱,超樣衰..........所以小朋友INTERVIEW好講狀態,好彩佢唔係間間都係咁,唔係我真係死俾佢睇﹗

男爵府

引用:我今日都有in+靈糧,個死仔包次次都係咁,+

原帖由 applemore 於 12-11-19 發表
我今日都有in 靈糧,個死仔包次次都係咁, 在家生猛過鬼,出去interview 次次都頭dupdup... 今次又冇行 !!! ...
Hi, 你收到mos think k1 offer未呀?我囡囡收到啦。沙田馬鞍山kg,我剩係in咗吳多泰同啓思(帝堡城)咋。

首頁

尾頁

跳至