跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

lovebabygirl 發表於 13-2-28 11:30
聽日講馬鞍山富輝小王子,或者大圍有間都幾好,專俾2歲未反學,適應預備班

...

者大圍有間都幾好 <- 請問是哪幾間, 我找了很久都找不到, 謝謝!!

別墅

回覆 babydeluxe 的帖子

上過通利,也上過柏斯。通利個Miss照顧唔到咁多個小朋友,8人一班,上堂唔覺得有課程,只係無系統地玩。柏斯就有課程,但就老屈你要用400蚊買教材,內裏有兩者細毛公仔、畫部等,好浪費。上完一期,兩個都無再報。

民房

同個女報咗馬鞍山大水坑新開嗰間Happy Kids一個活動,原來佢地都好似有學前適應班讀。上佢地網頁,睇過個間中心既內籠都幾唔錯,教成點就唔係好清楚

每日營營役役,最開心就係番到屋企睇到啲小朋友開開心心,咁就覺得幾辛苦都值得...

禁止訪問

引用:Quote:lovebabygirl+發表於+13-2-28+11:30+

大宅

引用:Quote:原帖由+meow_day+於+13-03-09+發表者

原帖由 babydeluxe 於 13-03-15 發表
我都想知
I want to know too!

大宅

引用:現在囡囡十一個月大,想搵baby+gym類的Playg

原帖由 Chloe2011 於 12-11-25 發表
現在囡囡十一個月大,想搵baby gym類的Playgroup, 有無好介紹呢?
大家有無試過醒目教室SJL, 前生learning Adventure, 係沙田希爾頓中心,或者kindermusik 課程。

大宅

回覆:Chloe2011 的帖子

I want to know too, anyone join b4

大宅

我上過銀禧的賽馬會pg, 又便宜, 導師又好, 好全面.

子爵府

引用:Quote:原帖由+Chloe2011+於+12-11-25+發表

原帖由 Chloe2011 於 13-04-02 發表
大家有無試過醒目教室SJL, 前生learning Adventure, 係沙田希爾頓中心,或者kindermusik 課程。

...
上年仲係叫learning adventures有去過,老師有愛心,教得幾好,不過行政十分亂,試過三次番到學校先知道嗰堂cancel 咗,仲要係星期六早上,勁嬲啦
唔知依家改名之後有冇改善嘞

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Chloe2011+於+13-04-02+發表

原帖由 momobibi 於 13-04-09 發表
上年仲係叫learning adventures有去過,老師有愛心,教得幾好,不過行政十分亂,試過三次番到學校先知道嗰 ...
之前收到宣傳單張,新名呢間open day ,
我帶仔仔去試堂,我覺幾ok, 報咗名讀pre school, 我嗰friends 的女女就讀drama 班。都好開心。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至