跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 星期日帶BB去了影樓影相~

Hello danielmama,
你bb影相影成點呀?有咩要注意?請告訴我,因為我bb下星期會去呀!Thanks a lot!

公爵府

cutiebebe,
你 bb 有冇特別喜歡既玩具? 可以帶定去, 帶 d 小食, 餅仔之類, 水, 濕紙巾, 外套/毛巾包身, 有時換衫等埋位時可以包住.

自己就調較好 bb 既訓覺 & 飲食時間.

如果你去 bbcute, 係咪影 50 分鐘任影果隻? 如果係, 你心目中有冇特別想影既造型? 到時攝影師會問你想影乜野造型, 咁你就唔好選擇太多, 講出最想影既 7 款左右啦, 如果唔係, 佢地編排左, 到最後唔夠時間, 又影唔到你自己好鐘意既造型, 就唔係咁好喇.

希望可以幫到你啦
[/url]

男爵府

我BB影得好順利呀, 佢好鍾意玩啲道具, 越影越開心, 影咗8個造型 ~ 72張, 你帶定餅餅, 一件淺色底衫, 泳衣(如果冇, 佢都有得供應), 其他都冇乜特別嘢啦, 祝你個BB多多合作啦, 我都未燒碟, 遲啲一齊POST上嚟分享吓

cutiebebe 寫道:
Hello danielmama,
你bb影相影成點呀?有咩要注意?請告訴我,因為我bb下星期會去呀!Thanks a lot!

大宅

lalacat 寫道:
click here焯毅仔相簿
影得好順利,可以50分鐘內影到8個造型.

其次也相倣, 就是要愛人如己。 馬太22:39如果人人都愛人如己, 包括不同階級、不同國籍, 不同理念的人,事事為人設想, 咁尼個世界會唔會少左好多不必要既紛爭, 甚至戰爭呢...

大宅

喬頭媽媽

影得好cutie, 請問幾$$ ar
喬頭媽媽 寫道:
[quote]
lalacat 寫道:
click here焯毅仔相簿
影得好順利,可以50分鐘內影到8個造型.
[/quote]

男爵府

我bb昨天去了影,影左9個做造型呀!可惜佢眼訓,唔夠精神..... :-(

首頁

尾頁

跳至