跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2004年6月BB (part 18)

zeco,

梗係唔係啦......party果日有版妳睇, 佢邊樹瘦呀......其實佢好吸收, 痾咁多都仲係一個肥爸.

等待驗證會員

小虎媽,
下? 佢係肚痛去廁所個隻呀??? 咁真係敏感....
小虎媽 寫道:

渣渣,

都唔知健康定唔健康, 一大班人出街食埋同一樣野, 可以個個都無事, 偏偏佢就肚痛要去厠所. ?-(

子爵府

wilfredchan 寫道:
oni, 係呀係呀... 而家又有, 彩!! 哎呀, 好似有鬼左甘.... 成日有呀有呀

係呀...又有左............在線上

大宅

哎呀!敢Q, 我剛剛知道有個同事有左7 weeks. haha, 我dept 合計有3個大肚婆 (我dept total有 13個已婚女士)

oni, 係呀係呀... 而家又有, 彩!! 哎呀, 好似有鬼左甘.... 成日有呀有呀

男爵府

哈...哈, 甘我係度恭喜各位6月bb ge 靚媽咪又有左......... 在線上啦

大宅

Chris,

收到唔該晒
我之前send咗pm比你,唔通之前bk short咗!

wendy
咁你又收唔收到d相呀?我分咗2個email比你呀 ref. 1/2 & ref. 2/2?

大宅

TszCheukMaMa 寫道:
wendy
咁你又收唔收到d相呀?我分咗2個email比你呀 ref. 1/2 & ref. 2/2?

收到. Million Thanks

子爵府

不過唔知可以維持幾耐呢......
哈...哈, 甘我係度恭喜各位6月bb ge 靚媽咪又有左......... 在線上啦

男爵府

oni,

我都想要同你影個張相呀, 你email 比我呀.... thanks !!

男爵府

wenwan 寫道:
Pauline, Doris
我用緊 cream bath沖涼, shampoo 洗頭.
雖然cream bath可以 洗埋頭, 但洗完個頭中個陣味. 可能男孩汗多d

最近都發覺婷婷洗完頭都有少少汗味 woo..! 可能多番 d 頭髮... :mrgreen: 等我都買枝 shampoo 試下先...!

男爵府

小虎媽 寫道:

我又黎.......

渣渣,

都唔知健康定唔健康, 一大班人出街食埋同一樣野, 可以個個都無事, 偏偏佢就肚痛要去厠所. ?-(

我老公都係咁..! 我叫佢雀仔肚, 一食完就 O....!

大宅

Oni, ng記得系ng系你話Sogo Swisso cream bath $165 3 bottle ar....其他野有無折ar. Sogo card 有無further 5% off ar.

男爵府

arm arm 醒起今朝提過小心食生雞蛋, 以我所知有 d 酒樓的兔仔綿花糖, 係用蛋白加糖打成, 所以夏天飲茶要小心 d 飲食 ah...!

等待驗證會員

唔記得講tim... 我呢幾日教緊亞仔講i love you, daddy
但係sofar 都要我係旁邊提佢先識..... :mrgreen:

等待驗證會員

頭先係黑衣島超市買左盒呢樣野...

跟住返到屋企開俾亞仔試食.. 佢 好鍾意食.. 食晒成條呀....

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

男爵府

Pauline,
我唔係呢枝, 不過 $165 3 枝都幾抵, 去睇睇先....!

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

終於都摷到 zoe 著裙仔 ge 相喇...

Del~ :mrgreen:

等待驗證會員

蓮蓮,
您應該俾zoe著多d 裙仔... 睇下佢幾靚女....
pcsiauw 寫道:
終於都摷到 zoe 著裙仔 ge 相喇...

男爵府

報個早到先

首頁

尾頁

跳至