時政擂台

跳至

首頁

尾頁

別墅

引用:我囡囡畫的畫。+ +

原帖由 ngokwan 於 12-12-16 發表
我囡囡畫的畫。
好可愛嘅畫呀!

大宅

C Y 選舉前,口口聲聲作出當選後的承諾
又批評唐英年的潛建是欺騙
點知當選後就用拖字闕
自己潛建,隱瞞12年又可以當無野發生

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:C+Y+選舉前,口口聲聲作出當選後的承諾又批

原帖由 baby.sisterss 於 12-12-16 發表
點知當選後就用拖字闕
朋友~大家在討論緊寄唔寄明信片。

公爵府

引用:C+Y+選舉前,口口聲聲作出當選後的承諾又批

原帖由 baby.sisterss 於 12-12-16 發表
點知當選後就用拖字闕
係囉,佢真厚顏

fattykitty  佢配不上係人  發表於 12-12-21 15:58

別墅

回覆:不如,每人寄一張香港明信片支持CY?

如閣下覺得CY厚顏唔支持,我當然尊重你嘅諗法。
我覺得CY肯做嘢政策有利香港所以支持佢,亦希望你唔好介意。

別墅

如閣下覺得CY厚顏唔支持,我當然尊重你嘅諗法。
我覺得CY肯做嘢政策有利香港所以支持佢,亦希望你唔好介意。

大宅

為了給政府知道有人支持它,我都會寄卡和email,
還有越來越憤憤不平,政府做任何事都給班牛鬼蛇神破壞。
:-?

伯爵府

引用:為了給政府知道有人支持它,我都會寄卡和ema

原帖由 ynymom 於 12-12-16 發表
為了給政府知道有人支持它,我都會寄卡和email,
還有越來越憤憤不平,政府做任何事都給班牛鬼蛇神破壞。
...
I support, I will do it!

珍珠宮

最重要係唔好俾班垃圾議員以為代表哂全香港市民。

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆:不如,每人寄一張香港明信片支持CY

今早~已寄出我的聲音。

男爵府

版主 的帖子

我回支持!

別墅

回覆:ning.. 的帖子

我都寄左了。雖然真係微不足道......

今日睇明報報導,尋日港台搞嘅咨詢會,由港大抽樣邀請巿民參加,即係真正嘅巿民。咨詢會氣氛好好,巿民講佢地關心嘅議題,冇市民問潛建,冇巿民柴台。我睇到篇新聞好開心,不過篇幅好細,個標題仲好特別:隨機抽出席者 諮詢罕有和諧

珍珠宮

引用:我都寄左了。雖然真係微不足道......+ 今

原帖由 Lambie 於 12-12-17 發表
我都寄左了。雖然真係微不足道......

今日睇明報報導,尋日港台搞嘅咨詢會,由港大抽樣 ...
因為現在和諧已經是奇蹟了。

禁止訪問

大宅

我寄聖誕咭支持。

別墅

回覆:qw7880er 的帖子

政府處於弱勢,真係好需要有巿民支持,否則好難推行政策。我真係好擔心釋唔到法。今日明報有吳靄儀嘅評論文,佢似乎鼓吹緊雙非申請法緩對抗釋法。

珍珠宮

引用:政府處於弱勢,真係好需要有巿民支持,否則

原帖由 Lambie 於 12-12-18 發表
政府處於弱勢,真係好需要有巿民支持,否則好難推行政策。我真係好擔心釋唔到法。今日明報有吳靄儀嘅評論文 ...
所以我們要表示支持。
我昨天都寄了囡囡的圖畫。

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

引用:政府處於弱勢,真係好需要有巿民支持,否則

政府處於弱勢,真係好需要有巿民支持,否則好難推行政策。我真係好擔心釋唔到法。今日明報有吳靄儀嘅評論文 ...
下, 又用納稅人嘅錢幫雙非打官司? 公民黨有無顧及我們香港市民的感受?

別墅

回覆:Protea 的帖子

佢地有佢地嘅專業手段對抗釋法對抗政府,我哋小巿民點夠佢地嚟,維有做小小嘢表示支持政府。我唔識搞宣傳,仲諗緊點樣可以鼓勵多d人寄咭支持CY。

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

引用:佢地有佢地嘅專業手段對抗釋法對抗政府,我

佢地有佢地嘅專業手段對抗釋法對抗政府,我哋小巿民點夠佢地嚟,維有做小小嘢表示支持政府。我唔識搞宣傳, ...
支持, 請問係唔係寄去特首辦?

首頁

尾頁

跳至