自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

引用:我比咗啦,no+choice+la +

原帖由 fathippo 於 13-01-20 發表
我比咗啦,no choice la
我Samsung果部要比,公司咭唔整D客搵唔到我

大宅

回覆:Whatsapp收$8年費各位仲會唔會用

人哋寫得好好喎,我覺得直得支持,8蚊雞抵到爛啦!

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

都未見到話要收錢, 不過如果一年8蚊都OKAY.
成班FRIEND GROUP左, 方便D傳話.

不要從別人的嘴裡去認識我

複式洋房

佢地研究出尼都要錢架,好用既,點都要支持下知識產權!

侯爵府

8蚊一年我願意俾,方便,send短訊都唔只啦~~~人地寫咗個咁有用嘅app抵佢發嘅~~~

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

珊瑚宮

$8/year ok la

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

iPhone 不嬲要俾,一年8蚊,除返開都係2仙一日姐,抵到爛啦

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:係唔係只適用於+Android+機呢?因為我用咗

原帖由 小可愛11 於 13-01-20 發表
係唔係只適用於 Android 機呢?因為我用咗兩年幾 ( IPhone )都冇收過 mssg 話要收費喎。

...
係囉!從未收過喎!

My Two Princess

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:iPhone+不嬲要俾,一年8蚊,除返開都係2仙

原帖由 gladyslwl 於 13-01-20 發表
iPhone 不嬲要俾,一年8蚊,除返開都係2仙一日姐,抵到爛啦
我用左2年未俾過既?

My Two Princess

禁止訪問

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:我唔想俾錢但又怕少左個同朋友聯繫的地方

原帖由 ~蜜柑~ 於 13-01-20 發表
我唔想俾錢但又怕少左個同朋友聯繫的地方
其實8元算咩錢呢,好用又合用,絶對值

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

我部機未升級前係唔駛錢,從未提過tim但一升級就。。。。。講到明幾時開始要收。

大宅

畀面勳章

我會轉用line wechat

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆 ~蜜柑~ 的帖子

你要明佢一收錢d人就會轉用其他~~
跟風熱潮就會無咩人用wp

男爵府

我之前用iphone而家轉samsung,我個acc係終身免費喎

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我會比,8蚊一年唔貴丫

寶石宮

我會唔用,太多選擇

珊瑚宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+gladyslwl+於+13-01-20+發表i

原帖由 pigpig 於 13-01-20 發表
我用左2年未俾過既?
同意,我只係 download 個 apps 時比過一次錢之外,用咗成2年半一毫子都冇比過。

珍珠宮

八蚊一年好平好合理,我會俾

首頁

尾頁

跳至