自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

伯爵府

Re: 有冇BB明天去試鏡呢~~~~

無名
我無呢啲經驗咩都無問!淨係識聽佢講!
BB仔媽咪 寫道:
好呀,我覺得有少少囉
我問佢個間公司咩名,
佢話冇名 ?-( ?-( ?-( [quote]
欣澄媽媽 寫道:

好呀,咁以你經驗黎睇你覺得有無古怪呀??
不如叫埋呀町
[/quote]

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我今日都收到電話叫我囝囝去試鏡呀, 約左今個星期六

男爵府

anita_mon 寫道:

hi~~
我都係0504既媽咪黎架~~

子爵府

佢同我講得6點試鏡[quote]
米奇BB 寫道:
佢係咪分唔同年齡既bb會唔同時間呢? 有個bb大我bb1日,佢又係5點呀![quote]

人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

子爵府

why我話約第二日去,佢話得明天去試鏡
唔來就冇喎
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

男爵府

好似有少少奇怪喎......... ?-( ?-(

伯爵府

?-( ?-( ?-( ?-( ?-(
欣澄媽媽 寫道:
好似有少少奇怪喎......... ?-( ?-(

子爵府

你地有冇問詳情呀
我都唔知去唔去好 :-( :-( :-(

伯爵府

我咩都無問呀!咁點呀??
BB仔媽咪 寫道:
你地有冇問詳情呀
我都唔知去唔去好 :-( :-( :-(

複式洋房

欣澄媽媽,

係呀, 我都認得你呀...

BB仔媽咪, 米奇BB:
果個女仔, 叫阿Kris, 本來都係約我聽晚7點, 但因為我要返工, 果時都未放到工, 於是我問佢, 如果星期六得唔得, 佢話ok喎.. 點解咁奇怪咁既..

男爵府

最緊要連公司名都唔知,有起咩事上黎都唔知點喎........

伯爵府

我嗰個叫chris
欣澄媽媽,

係呀, 我都認得你呀...

BB仔媽咪, 米奇BB:
果個女仔, 叫阿Kris, 本來都係約我聽晚7點, 但因為我要返工, 果時都未放到工, 於是我問佢, 如果星期六得唔得, 佢話ok喎.. 點解咁奇怪咁既..

子爵府

佢打電話來時有講公司名
但係試鏡個到唔係佢公司
咁我問(我地去試鏡個間公司咩名)
[size=large]佢話冇名

子爵府

我諗個如果騙人,應該個個BB都會收到電話
但唔係個個都收到喎(可能我心多啦)
但我又覺得怪怪地喎

所以問下你地囉

男爵府

BB仔媽咪 寫道:
佢打電話來時有講公司名
但係試鏡個到唔係佢公司
咁我問(我地去試鏡個間公司咩名)
[size=large]佢話冇名

佢唔知定無呀???

男爵府

男爵府

BB仔媽咪 寫道:
我諗個如果騙人,應該個個BB都會收到電話
但唔係個個都收到喎(可能我心多啦)

.............
咁睇下聽日點先啦,睇下joan,町一唔一齊出囉,但係你約6點,佢可能唔比我都6點呢?

複式洋房

我記得琴日我send email去果時, 個聯絡人好似係Kris Cheung, 個email都係唔知krisxxx@xxx咁上下, 所以今日果個女仔話佢叫Kris, 我估係之前我地都見佢post出黎個人呱...

不過你地講開我先唸起, 佢打俾我果時都冇講話係咩公司呀.. 我又醒唔起問佢...

子爵府

佢同我講冇名,佢有咩可能會唔知先
欣澄媽媽 寫道:

佢唔知定無呀???

子爵府

欣澄媽媽
我pm我電話比你啦
欣澄媽媽 寫道:
[quote]

.............
咁睇下聽日點先啦,睇下joan,町一唔一齊出囉,但係你約6點,佢可能唔比我都6點呢?

首頁
12345...13

尾頁

跳至