論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:極品印Siti Muazilah剛被炒 - 激到嘔血切勿請

份保險包唔包?

大宅

引用:佢仲唔貴唔用,用001打呀!!! $2+一分鐘

原帖由 冬菇 於 13-03-01 發表
佢仲唔貴唔用,用001打呀!!!
$2 一分鐘!
我會報左警同通知入境處先,勁嬲,
Check 保險可能包,同入境處備案,14日後入小額審裁処,如果走了唔追冇謂俾佢留低,已找工則追瘦佢

男爵府

回覆:極品印Siti Muazilah剛被炒 - 激到嘔血切勿請

保險有包呢D架?我睇下先...
問左老公入境處朋友,佢叫我地報左警先,之後通知埋入境處。頭先我試過打個衰印手提,佢第一次有聽但唔講野,之後仲關左電話,擺明身有屎。我sms左佢話如果佢唔show up/call back我會報警同通知immigration office. ,就算拎唔番D錢佢打算番黎做我一定會整花佢record以免為
害人間。

複式洋房

回覆 冬菇 的帖子

點解唔 lock IDD password.

大宅

我上年八月炒嗰個又係叫Siti xxx,ID:WX...
最終俾哂錢同機票都俾佢上勞工署告我。

水晶宮

冬菇 發表於 13-3-1 13:06
3月1日UPDATE:剛收到長途電話費單,單單2月12-19打左$1,5XX去印尼!仲要係無問我之下用的,因為我22號已經 ...

你比佢打長途電話,已經好失策.
我屋企電話無得打長途架.

你可以點追?
佢話係你自己打又得,話係你比佢打又得.

大宅

有冇D叫siti 係好㗎?擔心中

複式洋房

我奶奶之前請個個叫Siti Rohani 39歲,又係勁衰,做左兩星期炒左(約今年2月初),佢放假去到半夜1點,講佢又唔聽,又懶炒左佢仲去勞工處告我地唔比food allowance同機票比佢,第一我地請佢係供應食既,可能佢自己都嫌自己煮得太難食,攪到冇人食要倒另好彩我地係agent 前交收同炒佢簽收埋機票,係佢自己冇上機,可能佢而家揾緊或揾到新顧主,大家小心。

男爵府

BK Milk勳章

回覆:冬菇 的帖子

依度jm個個貼襯叫\"Siti\"都冇個好,都唔知係巧合,定係咁"斜"!好驚呀

男爵府

回覆:stanleyapple 的帖子

我無比佢打長途電話架,我地屋無apply IDD, 佢打001,我地無Lock IDD因為無諗過佢咁古惑,原來精過鬼。
今日報左警,聽日會寫埋信去入境處,希望各位請斷約印的小心佢,呢隻野,外表好乖,小心中招。

男爵府

回覆:mirchan2005 的帖子

你剛請左個叫SlTI?

首頁

尾頁

跳至