網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

wing_bubi 發表於 13-3-8 20:21
唔該晒你吖!好詳盡
成日聽人講集運會寄失野,自己又淘下衫褲咁,所以都只係用順豐,貪穩穩陣陣咋!
...

淘左幾年,我初初都怕因小失大寧願直發香港GA,後來見咁多人集運我至開始用。

幾年黎我用左幾間都無問題,可能因為我次次都只係幾件就發一次啩........有D人每次幾十件貨或者幾十公斤,等得黎又咁多野,出事機會都大D喇。我有時一件趕用就即刻發落黎,計落都係多十蚊啫,但快D收到貨開心D。

你可以試下好似我咁少少地發貨睇下。

別墅

回覆 shuhaha 的帖子

Seebaby RMB 100 好好同用 又輕又小

男爵府

引用:Quote:原帖由+Obe2009+於+13-03-08+發表你

原帖由 yanbeebee 於 13-03-08 發表
係呀,方便我自己帶佢去街
屋企有個bb真係幾千呎都唔夠用

...
我架車今日到左啦

複式洋房

回覆:有冇淘过bb車可推介?

yan bebe ... 架車得唔得?

男爵府

引用:yan+bebe+...+架車得唔得?

原帖由 HOIKIU2011 於 13-03-13 發表
yan bebe ... 架車得唔得?
我覺得ok,但前轆有小小問題,聯絡緊買家!架車125人仔都算係咁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

yanbeebee 發表於 13-3-13 17:16
我覺得ok,但前轆有小小問題,聯絡緊買家!架車125人仔都算係咁

請問你覺得呢架車如果係大B(40磅)坐落去推得會唔會順?
你用集運還是直送HK? 運費多少? THX
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

首頁

尾頁

跳至