想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 08181982 的帖子

你要加油呀!! 宜家最重要調理好身體, 放鬆同休息多d呀!!

大宅

引用:回覆+08181982+的帖子 你要加油呀!!+宜家

原帖由 Csonmi 於 13-03-20 發表

你要加油呀!! 宜家最重要調理好身體, 放鬆同休息多d呀!! ...
现在努力緊但內分秘失調

男爵府

引用:Quote:原帖由+Csonmi+於+13-03-20+發表回覆

原帖由 08181982 於 13-03-20 發表
现在努力緊但內分秘失調
加油呀!支持你!

大宅

引用:Quote:原帖由+08181982+於+13-03-20+發表现

原帖由 Rilala 於 13-03-20 發表
加油呀!支持你!
一齊加油啦

大宅

回覆 Rilala 的帖子

嘩~ 我上年年頭去九州咋, 仲有成年先開始計劃架!! 都畀d老人家哦左一排.....

好羨慕你呀!! missing my日本~

大宅

哈哈~ 連我地兩個個C6都好似! 係緊張"仔"多過隻"拿" :;pppp:
我係勁頭痛同作嘔ur胃氣到天朦光呀 我專登同c6講有唔少jm咁食炸糊架! 怕....

一齊等M過期後一星期再驗啦 (其他jm都咁講!)
你平時cycle係幾多日呢?

大宅

咁你有睇中醫嗎? 真係會有幫助架!

男爵府

引用:回覆+Rilala+的帖子 嘩~+我上年年頭去九州

嘩~ 我上年年頭去九州咋, 仲有成年先開始計劃架!! 都畀d老人家哦左一排.....
原先誌住月頭去架,但係無機位,要到月中,無櫻花睇tim……我老公咪話囉,咁去到我地唔使買自己野lu~

男爵府

引用:回覆+Rilala+的帖子 哈哈~+連我地兩個個C6

哈哈~ 連我地兩個個C6都好似! 係緊張"仔"多過隻"拿"
我平時大約31至35日都有,不過多數都係33日多,係啦,睇黎都係等多幾日先買cb驗,而家成日一覺濕就以為miss m coming…真係人都顛呀

男爵府

唔記得講,我都係反反地胃,又暈暈地咁,初頭仲以為無啦啦感冒tim呀……

大宅

引用:回覆+08181982+的帖子 咁你有睇中醫嗎?+真

咁你有睇中醫嗎? 真係會有幫助架!
我睇過中医可能內分秘差所以冇,第1次M都來左廿幾日现在要吃汗爾夢藥停M

男爵府

我老公睇左啦,佢話佢都睇到,但係我今朝miss m coming la頭先第2個post有JM話我呢d叫化學性懷孕有d唔開心呀

大宅

08181982:
咁你真係要好好放鬆自己呀! 我睇中醫都話我係太大精神壓力 (生B, 屋企同工作都係) 一齊多d上黎傾下計, 舒發下吧!

大宅

Rilala:
我琴晚臨訓前都M come左...但到今日都偏少血! 仲繼續好想嘔, 肚痛同暈, 今晚去左睇中醫啦! 見佢今次都好小心把脈!

你意思指棒棒好似我地咁樣, 就係化學懷孕? 點解咁講?

男爵府

引用:Rilala:我琴晚臨訓前都M+come左...但到今日

原帖由 Csonmi 於 13-03-22 發表
Rilala:
我琴晚臨訓前都M come左...但到今日都偏少血! 仲繼續好想嘔, 肚痛同暈, 今晚去左睇中醫啦! 見佢今 ...
D JM話呢d叫著床不成功…今早睇左大夫,佢話我係有,叫我今日訓一日先,聽日再驗,開左d中藥,飲完都仲係放血算啦,我會忙記0個條線,7日後又係一條好漢我地下個cycle再加油吧!

大宅

Rilala: (我電話用唔到直接回覆...)
嘩! 大夫都把到脈話你有, 你仲咁夜訓 乖d啦! 咩都唔好想, 休息多d呢!
不過我琴晚都因為其他壓力而全晚都無訓過

我同你調轉, 大夫開左d放血藥畀我! 等我清得好d喎...

首頁

尾頁

跳至