跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2007入小一的媽咪, 選校開始了, 你們點睇?

有沒有一呂的家長述說一下英文是否真的深一年?

october

複式洋房

'V' bb,

若然係咁,我會揀馬循。不過始終嗰句,無宗教分,睇怕都要望2nd round嘅大抽獎。

‵v′bb 寫道:
heidi.li:

我聽人講馬主比較深啲,馬循會讀得開心啲。但兩間都係大熱好多人會選,我都想入馬循

複式洋房

我最後選了"一呂",

提醒家長"一呂"要交回郵信封, 因為他們除了門口公布, 上網外, 會把消息在那天寄給你.

若果沒有帶信封, 可以在門口給校工$2.00買貼好郵票的信封, 即場寫上姓名及地址, 然後交給學校.

仔仔只有5分, 機會很微! :-(
該用戶已被刪除

男爵府

Prince Wong,

我也選了"一呂", 我也是只有5分.

不知今年有多少人報, 我們也只有靠lucky.

good luck.

october

複式洋房

我報咗沙呂, 因為近我, 只係對面馬路, 我有宗教分, 希望抽到啦, 不過咁多人報, 第一round又咁小位, 機會都好渺茫. 一句講晒, 靠運.

首頁

尾頁

跳至