跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 4月出生bb開始出牙未?

原來係潮州人秘方, 但奇怪我媽都係潮州人但佢又無提過, 真 , 多謝指教.

禁止訪問

大宅

Does you baby know how to hold milk bottle or ? My daughter doesn't know how to hold things yet.

禁止訪問

大宅

今次無報假案~~ 見到啦 -- 下左門牙! 不過要BB喊時才見到 , 否則成日伸條利出來遮住

複式洋房

4月出生bb開始出牙未?

發現arB牙痕到不得了......
見到什麼都咬,無論手,腳趾,衫..都咬(問你死未)
但係重未有一隻牙見到.

大宅

有發現la,諾諾下面有兩隻牙仔出更啦.....哈哈bb咁早出牙

禁止訪問

陪月勳章

大宅

多數係門牙, 但都有例外呀~~ 咁 grace 係邊隻先 ge?
sophie 下右門牙都開始露出來啦!

洋房

仔仔在8月中已開始出牙,下左右門牙都出頭了,但歪歪斜斜,個人仲好鬼'憫'
[/url][/img]

禁止訪問

陪月勳章

大宅

cheerful-BB,
ee... 唔通 grace 係虎妹?!
無問題啦... 都係會"及"人既牙仔!
咁你同 grace 洗口時有無痛呀?
當 sophie 扭眼瞓時個兩隻門牙 "西" 落離都唔係野少架!
cheerful-BB 寫道:
下左虎齒......有少少白色牙腳露出來

eee........個個都係出門牙先
佢怪怪地出虎齒 ?-(

洋房

尋日都見到b仔右下門呀有d白色,今日摸落去硬硬地,果然係牙仔,咁我想問出咗牙仔係唔係要開始刷牙啦,使唔使用牙膏?咁早出我驚他d牙好容易蛀!
[url=baby]baby[/url]

大宅

早出牙咪早換牙 law~~
我有用牙刷和牙膏, 最緊要係食完奶隔一陣要俾水佢飲先好瞓, 尤其係最夜個餐.
另, 兒科醫生都提過唔好瞓著來飲奶, 以免 d 奶停留係個口處引起中耳炎和蛀牙.

等待驗證會員

我0個隻臭bb係8月25號左右4隻門牙一齊出,佢本身都臭啤氣,而家都大鑊!!!!口水好似開水喉咁,仲猛捉人地d手指咬,因為佢猛自己知痛呀嘛!!!

別墅

reginefhk,
好難唔訓著食奶, 特別係最後果餐, 一路訓一路食, 叫佢就睇一睇你又訓住食, 而且老公餵佢冇耐性仲點會比佢飲水, 再講bb又唔飲..激死

首頁

尾頁

跳至