親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章

引用:回覆+積仔+的帖子pm+Davit+information,+th

原帖由 meili 於 13-05-19 發表
回覆 積仔 的帖子

pm Davit information, thanks. We have 4adults and two children, is it enough seat ...
[email protected]

男爵府

回覆 my-baby 的帖子

thanks.

男爵府

請問wendy係咪有大d的車呀? 我一行18個人呀, 有無contact可以比我呀唔該?

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

侯爵府

2024年龍年勳章

引用:請問wendy係咪有大d的車呀?+我一行18個人呀

原帖由 Tigerpooh 於 13-05-20 發表
請問wendy係咪有大d的車呀? 我一行18個人呀, 有無contact可以比我呀唔該?
Wendy book 車

侯爵府

2024年龍年勳章

引用:請問wendy係咪有大d的車呀?+我一行18個人呀

原帖由 Tigerpooh 於 13-05-20 發表
可能要book 2架車

別墅

想問下樓主我地八月去天氣可能仲熱,想問下沿途坐車觀光大概幾耐?要步行既地方又大概行幾耐?正在預時間,考慮天氣熱三歲小朋友應該逗留多久~~

謝謝你的幫忙~~

男爵府

Thanks a lot!

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

大宅

熱血勳章 畀面勳章

thanks

複式洋房

回覆 misshoiyi 的帖子

行程如下:

Bkk hotel

07:45

-> safariworld (animal zoo park)-(10:00lion feeding time)-->Marine park ->

10:20

monkey show--> 11:00sea lion show-- >

11:40

stunt (cowboy) show or elephants shows -- >buffet lunch-- >13:30dophin show-- >14:30spy war show-- >15:20bird show-- > bkk hotel

18:00

(while intermission between shows, we may go to feed parrots, fishes, gueese, elephants and giraffe)小朋友太細spy war007不用看

複式洋房

回覆:積仔 的帖子

請問究竟係Davit 定制David呀?因sent咗email無覆!若book Wendy 係咪一定要多人,我得兩大一細去Safari World.若book taxi會否貴很多?

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問有什麼抵買?

複式洋房

回覆:FaiFai1977 的帖子

Yeah, Davit覆咗啦!好彩六月中仲有期,我兩大一兩歲小朋友,b4500包來回, 入埸同lunch buffet. 有貴嗎?另外,他說要俾tips, 當然做得好俾多d啦!因第一次自己book車,無經驗俾幾多!谢

男爵府

畀面勳章

回覆 FaiFai1977 的帖子

你平過我600B,佢收我5100呀,係唔係因為你個BB得2歲,我個B就3歲半.

複式洋房

回覆:曼谷回來 - Safari World

他之前都報5100,後來再confirm my son under 90 cm height than he charge my little boy b500 only

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

我book左davit8月中喇, 6大2小收10,000泰幣

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我剛從曼谷回來,+四天陽光猛烈,+我去咗Safa

原帖由 積仔 於 13-05-18 發表
我剛從曼谷回來, 四天陽光猛烈, 我去咗Safari World, 係Davit帶住我們一家,要多謝大家介紹, 他是一位好導遊 ...
咁佢要收幾多錢架

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+Tigerpooh+於+13-05-20+發表

原帖由 my-baby 於 13-05-20 發表
Wendy book 車
其實book車係包咩架,因為我同朋友8月都去曼谷,諗住搵一日去芭堤雅,唔知點去呀,thx

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

水晶宮

畀面勳章

引用:我剛從曼谷回來,+四天陽光猛烈,+我去咗Safa

原帖由 積仔 於 13-05-18 發表
我剛從曼谷回來, 四天陽光猛烈, 我去咗Safari World, 係Davit帶住我們一家,要多謝大家介紹, 他是一位好導遊 ...
好在你錯失k左T21間lets relax 超超唔得,我未按過咁流ge 手勢。乜泰國都有亂打show呢個show好睇呀。建興咖哩蟹值得食嗎?

侯爵府

2024年龍年勳章

ChammyMAMA 發表於 13-5-22 15:53
其實book車係包咩架,因為我同朋友8月都去曼谷,諗住搵一日去芭堤雅,唔知點去呀,thx

...

好似我咁
8月1日book左車由新機場到曼谷酒店
2/8 由曼谷酒店去safair world 再回酒店
3/8 曼谷酒店去芭堤雅

男爵府

回覆 FaiFai1977 的帖子

我都BOOK左起月中, 要比TIPS, 我沒聽過, 要不要問清楚?

首頁

尾頁

跳至